WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

leorexregis

Profile picture of leorexregis
  • Member Since: July 12th, 2012
  • Posted a reply to "fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    I am not using that plugin but I still get fatal error when I get…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Getting Error #gsc.tab=0 in Post Permalinks and Home Page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jan. I was frustrated first lol :D

    1 year ago

  • Created a topic, Display posts under the author box, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Display Under Comments?", on the site WordPress Support Forums:
    and the 2nd question is "how to hide bulletins [ul] on the sidebar?"

    1 year ago

  • Created a topic, Display Under Comments?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn't work after image crop", on the site WordPress Support Forums:
    single I guess. publishing under one domain.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn't work after image crop", on the site WordPress Support Forums:
    it worked! thanks a lot for your quick response. :)

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn't work after image crop", on the site WordPress Support Forums:
    the domain is doubled I don't know why.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn't work after image crop", on the site WordPress Support Forums:
    Here is an example URL: http://indigodergisi.comhttp//indigodergisi.com/wp-content/uploads/avatars/58/1360932830-bpfull.jpg

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn't work after image crop", on the site WordPress Support Forums:
    Changed the line 602 below with your code but it didn't work for me. :(…

    1 year ago

  • Created a topic, Conflicts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP Category Post List Widget change font size?", on the site WordPress Support Forums:
    Looking for the same solution. But it seems there is no answer to that.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Works for posts, but not homepage?", on the site WordPress Support Forums:
    I recently noticed that I had the same issue after started using WP Super Cache…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Why won't photos load?", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. When I were to upload 5 photos, it gives errors…

    2 years ago