WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lauhakari

Profile picture of lauhakari
  • Member Since: March 2nd, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "WP 3.6 sorting error", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, btw. I will try to finish that swedish translation I, kind of, promised you…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WP 3.6 sorting error", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, so I at least found the plugin that it was not liking: the new…

    1 year ago

  • Created a topic, WP 3.6 sorting error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "missing columns/tables", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, this got solved. If any of you run in to this problem when updating…

    1 year ago

  • Created a topic, missing columns/tables, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, [Plugin: Facebook] Acces token keeps expiring... =(, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Fatal error out of memory", on the site WordPress Support Forums:
    @paulusiohannes Did you find any solution or reason for the "pomo/mo.php" ??? Having tons of…

    2 years ago

  • Created a topic, language files.., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Business Manager] Fatal when trying to activate...", on the site WordPress Support Forums:
    Hey.. Yeah it worked now. At least on my "live" site, I first tried it…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Business Manager] Fatal when trying to activate..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-Table Reloaded] Manual Imput of Table Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I thought I'd jump in here cuz I have a similar problem although a…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to properly query from a custom taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    Aaah allright! Thought it was the name of the $taxonomy, not the ID! Will try…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to properly query from a custom taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    Don't get it... Someone answer this! Trying out @yeswework's solution but, getting a "Undefined variable:…

    4 years ago

  • Posted a reply to "automatic taxonomy update after add a new custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    Hey... I'm actually doing this on one site! I've created custom taxonomies and then use…

    4 years ago