WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lasninas

Profile picture of lasninas
  • Member Since: October 31st, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, Redirecting domain to WP subdirectory gone horribly wrong, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Category permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    I undid the changes above... looks like I will need to get help separately for…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Category permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    Gah, now I have even bigger problems. I followed the instructions on http://codex.wordpress.org/Giving_WordPress_Its_Own_Directory so that…

    2 years ago

  • Created a topic, Category permalinks not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Slideshow Gallery] Subset of image thumbnails showing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Recipes] not displaying redcarte.com", on the site WordPress Support Forums:
    I'd like to fix that too, but haven't worked out which file is responsible for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Recipes] Recipes not displaying - Fatal Error", on the site WordPress Support Forums:
    Has this plug in been abandoned? I've spent the afternoon fixing single-recipes.php so that it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Plugin: WP Recipes - error 192?", on the site WordPress Support Forums:
    I get the same errors. 4 months and no change? Very disappointing... the plug in…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Recipes] Doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. I added Meal Types, and then created my first recipe,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom Page Permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    I've ended up having to change hosts (on an unrelated matter), and the change in…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Custom Page Permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    I did reinstall Word Press, and it still doesn't work. I will try adding the…

    4 years ago

  • Created a topic, Custom Page Permalinks not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks - 404 Error", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the exact same problem, unable to get the custom structure /%postname%/ to work.

    4 years ago