WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

laserjobs

Profile picture of laserjobs
  • Member Since: March 17th, 2012
  • Posted a reply to "503 errors after update to version 3", on the site WordPress Support Forums:
    It has something to do with shareaholic http://wordpress.org/plugins/shareaholic/ My wp_options database was being filled http://wordpress.org/support/topic/wp-options-database-filling-up-and-site-going-down…

    22 hours ago

  • Posted a reply to "wp_options database filling up and site going down", on the site WordPress Support Forums:
    This seemed to have happened during the last update. We have around 5000 posts with…

    23 hours ago

  • Created a topic, wp_options database filling up and site going down, on the site WordPress Support Forums

    23 hours ago

  • Posted a reply to "503 errors after update to version 3", on the site WordPress Support Forums:
    My site is back online with the plugin disabled and I am going to try…

    2 days ago

  • Posted a reply to "503 errors after update to version 3", on the site WordPress Support Forums:
    I tried setting the max page to 0 and now all my sites are down…

    2 days ago

  • Posted a reply to "503 errors after update to version 3", on the site WordPress Support Forums:
    Okay I think there is a problem with the latest version of hyper cache. The…

    2 days ago

  • Created a topic, 503 errors after update to version 3, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Posted a reply to "Can the Pin It Button Call Specific Image?", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same question. It seems the pinterest count is pulling from the featured…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Fooderific Status", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here and I have tried the rescan link. I had a problem with…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Plugin Breaks the editor and no toolbar", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jeremy! I put the code at the very end of zlrecipe.php and it works.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Plugin Breaks the editor and no toolbar", on the site WordPress Support Forums:
    For now I ended up deleting lines 462-941 from zlrecipe.php so that the plugin doesn't…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't edit posts/pages since 3.9 update", on the site WordPress Support Forums:
    Try disabling your plugins and then see if it works. I was having a similar…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Plugin Breaks the editor and no toolbar", on the site WordPress Support Forums:
    It looks to be an issue with the upgrade of TinyMCE from 3.x to 4.0…

    4 months ago

  • Created a topic, Plugin Breaks the editor and no toolbar, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Hidden link in form should be removed or able to toggle in admin, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Update breaks css", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like the plugin was updated today without anything added to the WordPress Plugin Page…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Buffer button enabled with Yoast SEO adds "buffer" to og:description", on the site WordPress Support Forums:
    It seems to work if I remove Buffer between the tags on line 357 in…

    6 months ago

  • Created a topic, Buffer button enabled with Yoast SEO adds "buffer" to og:description, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to ""Buffer" is appearing in "og:description" when using EasyRecipe Plus", on the site WordPress Support Forums:
    I just confirmed it is happening to all post where the description field is not…

    6 months ago

  • Posted a reply to ""Buffer" is appearing in "og:description" when using EasyRecipe Plus", on the site WordPress Support Forums:
    I am currently using Yoast, do you think that might be where the problem lies?

    6 months ago

  • Created a topic, "Buffer" is appearing in "og:description" when using EasyRecipe Plus, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Pinit button not showing in IE11", on the site WordPress Support Forums:
    I found one post that will not display the pinterest button in IE. Initially it…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Post to Facebook not working", on the site WordPress Support Forums:
    If I use iFrame it causes a big gap below the buttons so that is…

    9 months ago

  • Created a topic, Post to Facebook not working, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Pinit button not showing in IE11", on the site WordPress Support Forums:
    I changed the "Pinterest button options" from yes to no and back again and it…

    10 months ago

  • Created a topic, Pinit button not showing in IE11, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Does it work correctly with WordPress 3.7 ?", on the site WordPress Support Forums:
    I am guessing it is checking a theme for the meta description tag and probably…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Does it work correctly with WordPress 3.7 ?", on the site WordPress Support Forums:
    It would be this function: Specifically line 259 is "function wpseo_upgrader_process_complete( $upgrader_object, $context_array, $themes )…

    10 months ago

  • Created a topic, Getting locked out of site, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Regex for redirecting old urls to 404, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Is it possible to insert and initial recipe rating?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, An img element must have an alt attribute, except under certain conditions., on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "W3C validation - Whitespace in query component", on the site WordPress Support Forums:
    I replaced Line 406 $appended_url = '?url='.rawurlencode($link).'&media='.rawurlencode($media).'&description='.strip_tags($title); with $appended_url = '?url='.rawurlencode($link).'&media='.rawurlencode($media).'&description='.rawurlencode($title); It seems to be…

    12 months ago

  • Created a topic, W3C validation - Whitespace in query component, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "FB.getLoginStatus() called before calling FB.init()", on the site WordPress Support Forums:
    Not quite fixed js.src = "//connect.facebook.net/'.$really_simple_share_option['locale'].'/all.js#xfbml=1(ampersand A M P ;)status=0'.$app_id.'"; Needs to be js.src =…

    12 months ago

  • Created a topic, FB.getLoginStatus() called before calling FB.init(), on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Displays all redirects on one page, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Error Message: Connection lost. Saving has been disabled until reconnected", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here with Godaddy as the host. I get a 404 on /wp-admin/admin-ajax.php

    1 year ago

  • Posted a reply to "Missing argument 2 for wpdb::prepare()", on the site WordPress Support Forums:
    Here is the fix https://gist.github.com/theandystratton/4565222 On line 70 of redirection/models/group.php Remove the "( $wpdb->prepare" and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Missing argument 2 for wpdb::prepare()", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. This error should not be hard to fix but I am traveling…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Broken link checker making site too slow", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here it seems after the update from 1.8 to 1.8.2. I had to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "After clearing 404 errors site goes down due to loop", on the site WordPress Support Forums:
    Just checked the paths and they are now correct! The only issue left is the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "After clearing 404 errors site goes down due to loop", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin does seem to be working and I don't see the error after clearing…

    1 year ago

  • Posted a reply to "After clearing 404 errors site goes down due to loop", on the site WordPress Support Forums:
    I get a loop of the following after clearing the 404 errors that ends up…

    1 year ago

  • Created a topic, After clearing 404 errors site goes down due to loop, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, extra escape characters added to class in H tags with, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin breaks my tabs", on the site WordPress Support Forums:
    It was not your plugin, it was "SEO Internal Links" causing the problem. http://wordpress.org/plugins/seo-internal-links/ Once…

    1 year ago

  • Posted a reply to "original-source and canonical do not show page numbers", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for clarifying

    1 year ago

  • Created a topic, original-source and canonical do not show page numbers, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Some pages use wrong URL for social sharing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago