WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

larryforlife

Profile picture of larryforlife
  • Member Since: September 21st, 2012
  • Posted a reply to "wp_head content not being added to home page", on the site WordPress Support Forums:
    Here you go. Please let me know if it works or not. http://snipt.org/box/LarrySchauerIPC Thanks!

    3 months ago

  • Posted a reply to "wp_head content not being added to home page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ajay, I apologize for the delay in responding. I just put header.php and index.php…

    3 months ago

  • Posted a reply to "wp_head content not being added to home page", on the site WordPress Support Forums:
    I just did this: root@ip-10-0-2-45:/var/www/ipcglobal/wp-content/themes/ipc-global# cp index.php front-page.php The homepage looks normal again, but the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "wp_head content not being added to home page", on the site WordPress Support Forums:
    Another update. I found part of the missing homepage (homefooter.php). I added "<?php include (TEMPLATEPATH…

    3 months ago

  • Posted a reply to "wp_head content not being added to home page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ajay, I copied front-page.php from the twentytwelve theme to the ipc-global theme. My snippet…

    3 months ago

  • Posted a reply to "wp_head content not being added to home page", on the site WordPress Support Forums:
    You are correct: It is ipc-global. It looks like I don't have either file in…

    3 months ago

  • Posted a reply to "wp_head content not being added to home page", on the site WordPress Support Forums:
    I found wp-blog-header.php (which calls wp-load.php) and wp-load.php too. srikumar@ip-10-0-2-45:/var/www/ipcglobal$ ls -al wp-blog-header.php -rw-r--r-- 1…

    3 months ago

  • Posted a reply to "wp_head content not being added to home page", on the site WordPress Support Forums:
    The link you provided has a lot of things to check for. I'm not sure…

    3 months ago

  • Posted a reply to "wp_head content not being added to home page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Ajay. I am checking into your request. I should have some info soon. I…

    3 months ago

  • Posted a reply to "wp_head content not being added to home page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ajay, Although I've been using WordPress for two years, I'm not an expert, so…

    3 months ago

  • Created a topic, wp_head content not being added to home page, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "admin account lost certain dashboard features", on the site WordPress Support Forums:
    Problem solved! Praise the Lord! I will post details later (to help others in the…

    1 year ago

  • Created a topic, admin account lost certain dashboard features, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, admin role does not appear as a menu option, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Dashboard login: "You do not have sufficient permissions to access this page."", on the site WordPress Support Forums:
    More progress (I think). I can't seem to edit the PUBLIC pages. It only allows…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Dashboard login: "You do not have sufficient permissions to access this page."", on the site WordPress Support Forums:
    Breakthrough! At least I think so. I did the following: Re-installed WP 3.5.2 from the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Dashboard login: "You do not have sufficient permissions to access this page."", on the site WordPress Support Forums:
    I moved some files over: $ mv jetpack ../plugins $ mv index.php ../plugins $ mv…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Dashboard login: "You do not have sufficient permissions to access this page."", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @benjamin for the quick response! I renamed the plugins directory, and I can login…

    1 year ago

  • Created a topic, Dashboard login: "You do not have sufficient permissions to access this page.", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "All-in-One Event Calendar corrupted WP Dashboard & website", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @davejampole. I would be glad to uninstall it, but I don't have a menu…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Admin Dashboard Sufficient Permissions?", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi: Okay. Sorry. I was trying to correlate similarities.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Admin Dashboard Sufficient Permissions?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks irvingbennett. I am having a similar problem (but not exactly the same). I posted…

    1 year ago

  • Created a topic, All-in-One Event Calendar corrupted WP Dashboard & website, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "All-in-One Event Calendar corrupted WP Dashboard & website", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! Will post there.

    1 year ago

  • Posted a reply to "All-in-One Event Calendar corrupted WP Dashboard & website", on the site WordPress Support Forums:
    p.s. The change was made here: All-in-One Event Calendar: Settings -> Advanced Settings URL: http://atlantacatholicsingles.org/wp-admin/edit.php?post_type=ai1ec_event&page=all-in-one-event-calendar-settings…

    1 year ago

  • Created a topic, All-in-One Event Calendar corrupted WP Dashboard & website, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Images not displayed correctly in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Problem solved! I was able to get child themes to work: http://codex.wordpress.org/Child_Themes

    2 years ago

  • Posted a reply to "Child theme not working in weaver-ii", on the site WordPress Support Forums:
    Problem solved! I was able to get my child theme to work. Thanks for your…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Child theme not working in weaver-ii", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Esmi! That website didn't work, but this one is working: http://forum.weavertheme.com/

    2 years ago

  • Created a topic, Child theme not working in weaver-ii, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "IE 8 display issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Matt, I think I had the same issue as you. Check out this thread…

    2 years ago

  • Created a topic, Images not displayed correctly in IE8, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Promotion Slider] IE8 Compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    I just noticed that v1.2.4 of Weaver-ii is out, so I downloaded that and modified…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Promotion Slider] IE8 Compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Micah. The fix worked, but it broke after the latest upgrade. The "fix" isn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Promotion Slider] IE8 Compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    I just checked with him. It works! BTW, I'm assuming that the "fix" will need…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Promotion Slider] IE8 Compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Micah. I just saw your response tonight. I implemented your solution. My friend is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Promotion Slider] IE8 Compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue with IE8, but I don't know how to remove the…

    2 years ago