WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lagmeister

Profile picture of lagmeister
  • Member Since: January 29th, 2005
  • Created a topic, Social Publishing Not Using Image or Excerpt, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Uh, Usernames are case sensitive here?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Help: I can only add images to my blog at FULL SIZE", on the site WordPress Support Forums:
    Try resizing the pictures to a smaller size before you import. I had this issue…

    6 years ago

  • Posted a reply to "cannot insert thumbs and medium size images anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, using the 2.7 Coltrane - I am able to upload images and I do…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Blog hacked, host said to upgrade, lost all posts", on the site WordPress Support Forums:
    In the new config file, change the table prefix line to read "wp_" and it…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Slow...", on the site WordPress Support Forums:
    While a band-aid approach, and not something that will work for everyone, especially those that…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Tags Block in Posting Screen", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I'm not wordpress support, but here is what I'd try: I'd cycle through my…

    6 years ago

  • Created a topic, Image Upload Issue in 2.7 rc2, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Tags Block in Posting Screen", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm...looks like you have FFox 3.xxx there. I checked in mine and I do see…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Slow...", on the site WordPress Support Forums:
    Did you do a clean install or did you import your database and plugins? The…

    6 years ago

  • Posted a reply to "cannot insert thumbs and medium size images anymore", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the issue did not exist in 2.6.5 and definitely exists in both 2.7 rc1…

    6 years ago

  • Created a topic, 2.7 RC1 Media Gallery HTTP Error, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, A Solution for wp-cron issues, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Anyone using Hyperdb?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "One Author Sees Huge Fonts After Editing", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. That is exactly the problem. I was able to reduplicate in my browser.

    9 years ago

  • Posted a reply to "One Author Sees Huge Fonts After Editing", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, should give you the url. http://www.backlashcharters.com

    9 years ago

  • Posted a reply to "One Author Sees Huge Fonts After Editing", on the site WordPress Support Forums:
    The user (on a pc/xp home using IE 6.0) is seeing the site fine. When…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Spaminator Nailing My Own Pings", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks David... I'll probably add a whitelist check on it in the code. Easier to…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Spaminator Nailing My Own Pings", on the site WordPress Support Forums:
    Because my domain has a "-" in it, the spaminator is nailing my own pings…

    9 years ago

  • Posted a reply to "RSS trouble", on the site WordPress Support Forums:
    Great plugin, just what I needed. It saved me from having to develop something similar...

    9 years ago

  • Posted a reply to "Create my own Blogroll for multiple Blogs", on the site WordPress Support Forums:
    I've got a community of bloggers and I want to set things up so that…

    9 years ago

  • Posted a reply to "wpmu install error", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry...I had the same problem last night and finally decided my multiple blog strategy would…

    10 years ago

  • Posted a reply to "multi user wordpess install problems", on the site WordPress Support Forums:
    Exactly the same error - can you elaborate on what solved it?

    10 years ago

  • Posted a reply to "muwp installation error..", on the site WordPress Support Forums:
    I had the problem and had to change the table prefix in wp-settings - for…

    10 years ago