WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

kryvulena

Profile picture of kryvulena
  • Member Since: February 17th, 2011
  • Posted a reply to "mime_content_type() missing", on the site WordPress Support Forums:
    thank you for the great news, and thanks for your hard work!

    1 month ago

  • Posted a reply to "mime_content_type() missing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, sure: jpegtran: OK version: Independent JPEG Group's JPEGTRAN, version 9 13-Jan-2013 optipng: OK version: OptiPNG version…

    1 month ago

  • Created a topic, mime_content_type() missing, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Strange fade effect, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Cannot apply settings, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, No Google trans, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Contact Form 7 not working with new antispam rules, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, image urls broken after the latest update to 2.0.65, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "No shortcode icon", on the site WordPress Support Forums:
    yes, actually v3.9.1

    4 months ago

  • Posted a reply to "php + encoding errors continues", on the site WordPress Support Forums:
    HOORAY! it works! Thanks so much!

    4 months ago

  • Posted a reply to "php + encoding errors continues", on the site WordPress Support Forums:
    I updated to v2.7.8.1 but it didn't fix the issue, unfortunately

    4 months ago

  • Posted a reply to "php + encoding errors continues", on the site WordPress Support Forums:
    Fantastic, thanks a lot!

    4 months ago

  • Posted a reply to "php + encoding errors continues", on the site WordPress Support Forums:
    Guys, I just noticed the same character encoding issue still exist at the short desc…

    4 months ago

  • Created a topic, No shortcode icon, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "php + encoding errors continues", on the site WordPress Support Forums:
    IT WORKS! you're awesome, thank you!

    4 months ago

  • Posted a reply to "php + encoding errors continues", on the site WordPress Support Forums:
    hi, yes this one displays characters OK

    4 months ago

  • Posted a reply to "php + encoding errors continues", on the site WordPress Support Forums:
    It didn't help. I get "Poniedzia³Ek" instead "Poniedziałek"

    4 months ago

  • Posted a reply to "Strange issue", on the site WordPress Support Forums:
    SUPERB SUPPORT! thanks a lot!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Strange issue", on the site WordPress Support Forums:
    Btw how often does the plugin fetch data ie. with Facebook?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Strange issue", on the site WordPress Support Forums:
    Oops apologies - I just overlooked that, reading too fast :-) Thanks for fast reply!

    4 months ago

  • Posted a reply to "php + encoding errors continues", on the site WordPress Support Forums:
    May I have your email address to send the url to please, I'd like to…

    4 months ago

  • Posted a reply to "php + encoding errors continues", on the site WordPress Support Forums:
    I found that at line #1957 - not #2001 changed to $wpcloudy_lang_host = 'pl_PL'; No…

    4 months ago

  • Posted a reply to "php + encoding errors continues", on the site WordPress Support Forums:
    Most of my WP sites I manage are Polish based. I tested php locale at…

    4 months ago

  • Created a topic, A kind feature request, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "php + encoding errors continues", on the site WordPress Support Forums:
    Btw thanks for the update, I will test it today and will try to provide…

    4 months ago

  • Posted a reply to "php + encoding errors continues", on the site WordPress Support Forums:
    My webhost supports my language on 100% - I called them and read their spec.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Wrong time at sunrise/sunser", on the site WordPress Support Forums:
    First of all thanks for your fast reply :-) Yes, that is a good idea.…

    4 months ago

  • Created a topic, Strange issue, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, php + encoding errors continues, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Plugin Groups not working, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "The plugin has a weird error", on the site WordPress Support Forums:
    I get the following error ie. 50% of times I try to load any page…

    4 months ago

  • Created a topic, Wrong time at sunrise/sunser, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Issues with translation and Polish characters, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Simple widget, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Title next to the stars?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "404 instead of HP", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, agreed - with or without the 404 page - there would be no change…

    10 months ago

  • Posted a reply to "feature request - current user ID and author ID", on the site WordPress Support Forums:
    any chance to add these features?...

    12 months ago

  • Posted a reply to "Is the plugin dev dropped?", on the site WordPress Support Forums:
    One more question: is it possible to add uploads by users' IDs? ie. %user_id%?

    12 months ago

  • Posted a reply to "Is the plugin dev dropped?", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for the good news!

    12 months ago

  • Created a topic, Is the plugin dev dropped?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, paths of images screwed up after update, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Lost quality after resizing any advice?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I also experience the loss of images' quality. Even if I set the quality…

    12 months ago

  • Created a topic, delete on expiration?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "What about plugins?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for replying so promptly :-) Yes, exactly, this was my question. Thank you!

    12 months ago

  • Created a topic, What about plugins?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Prefix?", on the site WordPress Support Forums:
    hi! yes that's correct. That would be great is a custom static prefix was doable,…

    12 months ago

  • Created a topic, Prefix?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, WOW, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn't work for custom user roles?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "User roles not supported anymore?", on the site WordPress Support Forums:
    Sri I mixed the plugin with another one (which doesn't work) but the question remains:…

    1 year ago