WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Klutzys1

Profile picture of Klutzys1
  • Member Since: February 4th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "I have registration turned OFF but it's not working", on the site WordPress Support Forums:
    Phen, no I do not have bbPress installed. Also, I understand what you are saying…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I have registration turned OFF but it's not working", on the site WordPress Support Forums:
    Phen-Yes, that is correct. It is already disable and shows disabled however these losers are…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I have registration turned OFF but it's not working", on the site WordPress Support Forums:
    Phen- it appears that they are registering for my BLOG not the wpstore. IE: New…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I have registration turned OFF but it's not working", on the site WordPress Support Forums:
    You know what I will go look at that as I was simply testing a…

    4 years ago

  • Created a topic, I have registration turned OFF but it's not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multi site 1st blog isn't working right", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah I think the BlueHost man must have changed it :) I remember him telling…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multi site 1st blog isn't working right", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Andrea_r, Yep we have determined it has to be the .htaccess file because I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multi site 1st blog isn't working right", on the site WordPress Support Forums:
    Okay here is what I have # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multi site 1st blog isn't working right", on the site WordPress Support Forums:
    ipstenu, funny you ask me because I woke up this morning remembering my blog DID…

    4 years ago

  • Created a topic, Multi site 1st blog isn't working right, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Multi site 1st blog isn't working right, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: LinkWorth Plugin] LinkWorth activation error message, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google XML Sitemaps] WordPress Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah thanks Adcaelo it did install and activate so now I will follow the rest…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google XML Sitemaps] WordPress Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Well hmmmm, I had no luck with the 3.2.4 version. Had a big red text…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: PS Auto Sitemap] Sitemap", on the site WordPress Support Forums:
    Hi rabbitwordpress, Can you tell what you put in your PostID section? I created a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "mu-plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, got it!!! I will read every plugin and see if it says "must be…

    4 years ago

  • Posted a reply to "mu-plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hey well it appears I can put a plugin in the regular plugin folder (not…

    4 years ago

  • Posted a reply to "mu-plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David, Thanks for the link. So if I use the code you mention, see…

    4 years ago

  • Posted a reply to "mu-plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Cool I guess I can start there and make sure they are all okay to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "mu-plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ipstenu, I appreciate you taking the time to answer me. The plugins I put…

    4 years ago

  • Created a topic, mu-plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Auto upgrade to 2.8.5 caused Fatal error & didn't install, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Image upload not working in WordPress 2.8", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the exact same problem as glutenfree. However, I am running 2.7.1 and…

    5 years ago

  • Posted a reply to "SMTP problems with G-Lock plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Bump!! I want to use this with Gmail as well but if the Swift people…

    5 years ago

  • Posted a reply to "403/500 error when posting comment when user isn't logged in", on the site WordPress Support Forums:
    I too am getting the 500 error. I am running 2.7 and my site is:…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Moved blog now changes don't work", on the site WordPress Support Forums:
    "Change theme back to Default theme. The post title and articles should show up." This…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Moved blog now changes don't work", on the site WordPress Support Forums:
    What i mean when I say I moved 1 blog on top of another is…

    5 years ago

  • Created a topic, Moved blog now changes don't work, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Moved my Blog now Title is wrong", on the site WordPress Support Forums:
    Esmi, Is this what you mean? I found it in edit themes, header.php Tam <!DOCTYPE…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SodaHead Polls] Does SodaHead work with 2.7?", on the site WordPress Support Forums:
    BUMP

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: SodaHead Polls] Does SodaHead work with 2.7?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Moved my Blog now Title is wrong", on the site WordPress Support Forums:
    See: http://www.the-fly-on-the-wall.com My BLOG TITLE in general settings says, "The Fly On the Wall!" However,…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Moved my Blog now Title is wrong", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, esmi. I have already been there and changed that info. The info there IS…

    5 years ago

  • Created a topic, Moved my Blog now Title is wrong, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to ""By Email" feedburner by google no ID number", on the site WordPress Support Forums:
    Great Thanks! How do I install so as not to affect my customizations? Thanks. Tammy

    5 years ago

  • Posted a reply to ""By Email" feedburner by google no ID number", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah! Thanks so much for the speedy response. Yep, I just migrated to the feedburner.google…

    5 years ago

  • Posted a reply to ""By Email" feedburner by google no ID number", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah! Thanks so much for the speedy response. Yep, I just migrated to the feedburner.google…

    5 years ago

  • Posted a reply to ""By Email" feedburner by google no ID number", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah! Thanks so much for the speedy response. Yep, I just migrated to the feedburner.google…

    5 years ago

  • Posted a reply to ""By Email" feedburner by google no ID number", on the site WordPress Support Forums:
    NOTE: the small box created a link so I am reposting with some spaces or…

    5 years ago

  • Created a topic, "By Email" feedburner by google no ID number, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago