WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

kitpksiri

Profile picture of kitpksiri
  • Member Since: April 17th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Very nice theme!", on the site WordPress Support Forums:
    The header doesn't show up when I set not to show header text but only…

    2 years ago

  • Posted a reply to "how to make the website multi language?", on the site WordPress Support Forums:
    Can you use multisite feature of WordPress? It allows you to have multiple sites within…

    2 years ago

  • Created a topic, Very nice theme!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Easy to use!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Pilot Fish] Header Image not show in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Just in case others has the same problem. All it needs to do is to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Pilot Fish] Header Image not show in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Okay I see. In style.css, I have to replace the statement: #header #logo { float:left;…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Pilot Fish] Header Image not show in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Andrew! Please let me know where to add this.

    2 years ago

  • Created a topic, [Theme: Pilot Fish] Header Image not show in IE8, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Pilot Fish] IE compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    http://wordpress.org/support/topic/still-looking-for-a-way-to-make-pilot-fish-navigation-work-in-ie-8?replies=42

    2 years ago

  • Posted a reply to "LAN installation -- no formatting except on localhost", on the site WordPress Support Forums:
    Follow this link for the answer : http://wordpress.org/support/topic/run-wordpress-on-lan

    3 years ago

  • Posted a reply to "Uploaded Custom Header Image wants to be cropped short", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. It happens with all themes. Seems like the cropping mask…

    3 years ago