WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

kilzac

Profile picture of kilzac
  • Member Since: July 28th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Thumbnails were missing", on the site WordPress Support Forums:
    I agree with Praveen Kumar. the latest version is picking the wrong thumbnail size. i…

    15 hours ago

  • Posted a reply to "Pulling Custom Field Not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yup, same here. my custom fields disappeared as well after updating to latest version 0.51.…

    4 days ago

  • Posted a reply to "Opening PDF with specific page anchor", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, thanks for that. it works very well. would love to see it implemented directly…

    3 months ago

  • Created a topic, Opening PDF with specific page anchor, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Bug in 3.9.1: Widget dialog panel z-order", on the site WordPress Support Forums:
    thats odd. zooming out works for me (on both Chrome and Firefox) as it makes…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Bug in 3.9.1: Widget dialog panel z-order", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Satrya, for the latest update. i can see that the widget dialog's input fields…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Bug in 3.9.1: Widget dialog panel z-order", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue as well. seems like the dialog panel is now too…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Flash upload and add gallery button not working with WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    ok i've tested by replacing the 2 files and the Flash uploads is working again.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Today's Event widget bug", on the site WordPress Support Forums:
    No problem. understood :)

    5 months ago

  • Created a topic, Today's Event widget bug, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Flash upload and add gallery button not working with WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Yes i did, and purposely tried on another PC and browser which had never accessed…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Flash upload and add gallery button not working with WP 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Its okay, i can wait for the fixes in the next version update. i…

    5 months ago

  • Created a topic, Flash upload and add gallery button not working with WP 3.9, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Not saving settings, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Time popup box showing blank, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Does not go back to same page after submitting form", on the site WordPress Support Forums:
    Firefox. tested with Google Chrome and IE 8 as well. same thing happened.

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Does not go back to same page after submitting form", on the site WordPress Support Forums:
    update : i've tried everything i can set at the permalink section and still, its…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Does not go back to same page after submitting form", on the site WordPress Support Forums:
    i've tried changing to other permalink formats and still not fixing this issue. besides i…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Contact Form 7] Does not go back to same page after submitting form, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago