WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

kid_khaos

Profile picture of kid_khaos
  • Member Since: July 12th, 2013
  • Posted a reply to "Centering Header/ Logo Image", on the site WordPress Support Forums:
    There is an option to remove the social icons via theme options. As for the…

    11 months ago

  • Created a topic, Does not work with bbpress?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, BEST MOBILE PLUGIN EVER!!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "When Activated, My admin bar disappears?", on the site WordPress Support Forums:
    Ahh I was thinking it was my website ! That's a relief, and I would…

    11 months ago

  • Created a topic, When Activated, My admin bar disappears?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Works Like a Charm!, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Installed then gave me "Error establishing a database connection"", on the site WordPress Support Forums:
    Done and Done ! :) I hope I added that login page in the right…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Installed then gave me "Error establishing a database connection"", on the site WordPress Support Forums:
    Let me take disable the coming soon plugin.. http://the-faction.org/ I just activated it and changed…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Installed then gave me "Error establishing a database connection"", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I meant wp-login.php. Sorry I'm a bit tired it's passed midnight here. No I…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Installed then gave me "Error establishing a database connection"", on the site WordPress Support Forums:
    **Update** After switching between browsers in trying to open MySQL, I deleted the Plugin using…

    12 months ago

  • Created a topic, Installed then gave me "Error establishing a database connection", on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Neverending "working" when I go to Pages", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem, but the bug explained above does not fix my problem.…

    1 year ago