WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

keithdevon

Profile picture of keithdevon
  • Member Since: March 13th, 2010
  • Created a topic, Embed link lissing, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Can the plugin create relative URLs?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Erik, Have you had a chance to look at this? I would really appreciate…

    1 year ago

  • Created a topic, Can the plugin create relative URLs?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, More file types, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Correctly enqueue scripts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Missing zip extension, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Too many undefined indexes, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple 301 Redirects] Capabilities not defined correctly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Regenerate Thumbnails] Odd PHP when failing", on the site WordPress Support Forums:
    Same for me: Debugging Information Total Images: 7 Images Resized: 0 Resize Failures: 7 function…

    2 years ago

  • Posted a reply to "has_post_thumbnail returns true on every post", on the site WordPress Support Forums:
    I just had this same problem. To fix it I had to set a featured…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Custom Post Type Pagination - 404 on last page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @netconstructor, that worked for me. Question is, what's that all about?!

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Orbit Slider] loading gif not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem for me. I get a flash of all the slides stacked up, and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Hover not working (I have read the other posts on this)", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I got it kind of working. Here's what I used: Cufon.replace('a', { fontFamily: 'ITC…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Hover not working (I have read the other posts on this)", on the site WordPress Support Forums:
    I'd love an update on this also. I'm using the following: Cufon.set('fontFamily', 'ITC Avant Garde…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Author Avatars List] Ignoring users with no gravatar", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the replies. Paul, I'm not exactly sure what you mean. I basically need…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Author Avatars List] Ignoring users with no gravatar, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom post type tags/categories archive page", on the site WordPress Support Forums:
    Big thanks to the clever folk on this thread. I had this exact problem, including…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Custom Post Type Archives] Categories not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also having this problem. I have a custom post type called 'Accommodation'. The slug…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Field Template] Blank post screen when this plugin is installed", on the site WordPress Support Forums:
    To save everyone time. I found the problem. It was simply a PHP memry error.…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Custom Field Template] Blank post screen when this plugin is installed, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, NextGen Gallery PHP code for [random max=x], on the site WordPress Support Forums

    4 years ago