WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

karks88

Profile picture of karks88
  • Member Since: July 28th, 2010
  • Posted a reply to "H3 Tag Issue After 1.3 Update", on the site WordPress Support Forums:
    Phil, this update looks to be working perfectly. Thanks so much!

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "H3 Tag Issue After 1.3 Update", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, I'll give it a shot! Sorry for not replying to this thread for…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "H3 Tag Issue After 1.3 Update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Phil, thanks for your help with this! Just tried the beta and still no…

    1 month ago

  • Posted a reply to "H3 Tag Issue After 1.3 Update", on the site WordPress Support Forums:
    As far as I can tell it was a custom theme done by a previous…

    1 month ago

  • Posted a reply to "H3 Tag Issue After 1.3 Update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help! I actually tried the beta and unfortunately the error came back.…

    1 month ago

  • Wrote a comment on the post Media Library user interviews: Summary of findings, on the site Make WordPress UI:
    This is a great start. I think, for me, the biggest improvements can be made…

    1 month ago

  • Created a topic, H3 Tag Issue After 1.3 Update, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Issue with persist.js "ActiveX Not Defined"", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for all of your help with this, I do appreciate your time! Just tried…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Issue with persist.js "ActiveX Not Defined"", on the site WordPress Support Forums:
    This gets stranger by the second, lol. I just turned off everything except Firebug but…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Issue with persist.js "ActiveX Not Defined"", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting it on the home page, but now I'm wondering if something is goofy…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Issue with persist.js "ActiveX Not Defined"", on the site WordPress Support Forums:
    I've noticed it happening both with and without the Lazy Load plugin. And, I found…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Issue with persist.js "ActiveX Not Defined"", on the site WordPress Support Forums:
    I do apologize, wish I had debugging info. I was actually using Firebug and that's…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Issue with persist.js "ActiveX Not Defined"", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! I did mention it to the folks at Soliloquy. In fact, the error appears…

    3 months ago

  • Created a topic, Issue with persist.js "ActiveX Not Defined", on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Shortcode for Specific Tags?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Attributes Add-On Issue, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Reordering Routes?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "center plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I created a div container around the shortcode that is the same width as the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "403 Forbidden Errors on Digital Downloads", on the site WordPress Support Forums:
    I have to think there is just something that, even when you deactivate the plugins,…

    6 months ago

  • Posted a reply to "403 Forbidden Errors on Digital Downloads", on the site WordPress Support Forums:
    @TheShaman - Unfortunately I had to end up switching to another cart. Not sure if…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Month View just spinning - without loading", on the site WordPress Support Forums:
    Seems my issue was a conflict with the Search and Replace plugin.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Month View just spinning - without loading", on the site WordPress Support Forums:
    And for some odd reason deactivating all plugins and turning them back on seems to…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Month View just spinning - without loading", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue now with a WP 3.8 install. Anytime I try to…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Errors referencing MVC Template?", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati - Thanks for your help! I figured it was something to do with NS.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Errors referencing MVC Template?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the 'RuntimeException thrown' with 2.0.40 and a fresh install of WordPress 3.8. I'm…

    7 months ago

  • Posted a reply to "403 Forbidden Errors on Digital Downloads", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately I'm still having issues with 403 errors on downloads. I've even deleted my products…

    8 months ago

  • Posted a reply to "404 Errors on Galleries After Fresh Install", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply! I have no other quirks that I've noticed. Usually I just…

    8 months ago

  • Posted a reply to "404 Errors on Galleries After Fresh Install", on the site WordPress Support Forums:
    Just a followup, I think this has something to do with the rewrite. I have…

    8 months ago

  • Created a topic, 404 Errors on Galleries After Fresh Install, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Very Easy to Setup, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "403 Forbidden Errors on Digital Downloads", on the site WordPress Support Forums:
    Just an update, deleting that .htaccess file works, but then leaves the digital download open…

    10 months ago

  • Posted a reply to "403 Forbidden Errors on Digital Downloads", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! The .htaccess inside my /woocommerce_uploads/ folder just says "deny from all". Could that be…

    10 months ago

  • Created a topic, 403 Forbidden Errors on Digital Downloads, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Share Forms within MultiSite Network?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Icon Refuses to Display on One Page, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Known Plugin & Theme Conflicts with NextGEN 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati Yes, just a blank white screen. I had this happen to two different sites.…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Known Plugin & Theme Conflicts with NextGEN 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    I'm finding a conflict with WPMU's MarketPress. Front end of the site breaks if I…

    12 months ago

  • Posted a reply to "After 3.0 upgrade, Link to Existing Content feature not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, well, I updated to 3.0.1 and the problem is still there. The fix must…

    1 year ago

  • Created a topic, After 3.0 upgrade, Link to Existing Content feature not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Critical Display Bug after Update", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also having an issue with display to logged out users. Since the upgrade, my…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Hide menu items from unregistered users?", on the site WordPress Support Forums:
    User Access Manager has a way to do that.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem with Send-button", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the info, this fix worked for me. Hopefully it'll be addressed in the…

    1 year ago

  • Created a topic, Automatically Convert URLs to Hyperlinks?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upgrading to latest plugin version (4.3.3) causes setting page to be blank", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting this issue too.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Get Code / Custom Taxonomies Fail", on the site WordPress Support Forums:
    ntemple, thank you for posting this! You just saved me so much time. I was…

    1 year ago

  • Created a topic, Visually Stunning, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin Producing Errors", on the site WordPress Support Forums:
    Weird enough this worked for me on one site. I'll have to try it on…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin Producing Errors", on the site WordPress Support Forums:
    LOL! Perhaps an issue over at Weather Underground?

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin Producing Errors, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, A must-install for every WP site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago