WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Karesansui

Profile picture of Karesansui
  • Member Since: July 24th, 2010
  • Posted a reply to "how to show album on page", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, found it: [epa-album id="XXX" show_title="false/true" display="excerpt/full"] It would be very helpful to find this…

    7 months ago

  • Posted a reply to "how to show album on page", on the site WordPress Support Forums:
    But I am nut using TinyMCE and do not have such button. What is de…

    7 months ago

  • Created a topic, Option to suppress the Tip Title display, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "List out all tips?", on the site WordPress Support Forums:
    This ? [stdailytiplist group="Tip"]

    11 months ago

  • Posted a reply to "Z-Order problem with tooltip, partly covered.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Chris. The settings - option does work but not as nice as I like…

    11 months ago

  • Created a topic, Z-Order problem with tooltip, partly covered., on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Missing IP-Logging and wrong jQuery version, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Inactivated due to old jQuery use, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Demo or example of look and feel?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Inconsistent across browsers", on the site WordPress Support Forums:
    Great Chris....... The plugin "Interesting Links List" is causing this problem. It is an old…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Inconsistent across browsers", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. Just reverted to 6.0.7. but it still does not show…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error: Cannot redeclare class OAuthException", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, This version works for me ! Thanks,

    1 year ago

  • Created a topic, This plugin works !, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "New Twitter API taking effect 3/1/13?", on the site WordPress Support Forums:
    Strangely is still works on my site. I do not (yet) get "MP Tweet List"…

    1 year ago

  • Created a topic, Fatal error: Cannot redeclare class OAuthException, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "No events show up in calendar view anymore", on the site WordPress Support Forums:
    The calendar URL in my previous post is no longer valid as I have replaced…

    1 year ago

  • Created a topic, Does what I want it to do.. and fast !, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, No events show up in calendar view anymore, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, I like it !, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Insert from Media Library does not get inserted in post/page", on the site WordPress Support Forums:
    Great .... W3 Total Cache The first step this time solved it!! It did deactivate…

    2 years ago

  • Created a topic, Insert from Media Library does not get inserted in post/page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual Tab not working", on the site WordPress Support Forums:
    I double checked again. I have multiple WP-based sites but none has this problem, using…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual Tab not working", on the site WordPress Support Forums:
    iceewoman Congrats!! Did you follow all steps or was there a specific action in "editor…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual Tab not working", on the site WordPress Support Forums:
    I am almost sure that this started after my upgrade to WordPress 3.5. I am…

    2 years ago

  • Created a topic, Open link in new tab or window (target="_blank"), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "No snow in MS Internet Explorer v9 (IE9)", on the site WordPress Support Forums:
    I have tried it on multiple sites (all using the Weaver theme). E.g http://www.whiskydesignaward.com/ ..…

    2 years ago

  • Created a topic, No snow in MS Internet Explorer v9 (IE9), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, What more winter-fun can one want !, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Problem with install and WP v3.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Special characters in HTML broken", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jaap. The tabel-field is utf8... The point is that I wanted to use &…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Special characters in HTML broken", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that helped ... did not know about these edit options. Back to the original…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Special characters in HTML broken", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I realize that the balancing is a different story but I only now was…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Special characters in HTML broken", on the site WordPress Support Forums:
    I wonder, if their is a connection to an other problem I now see. I…

    2 years ago

  • Created a topic, Special characters in HTML broken, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Quotes in album name do not display in edit-mode", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks... and no problem so far... I only have to be cautious when updating these…

    2 years ago

  • Created a topic, Quotes in album name do not display in edit-mode, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Where have the SMILEY's gone in V2 ?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Meteor Slides] weaver ii hides the header image won't show meteor slides", on the site WordPress Support Forums:
    Mine works fine for a long time already... and more simple. I just 1- added…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] last update / slide show problems", on the site WordPress Support Forums:
    Just restored the above site back to WPPA 3.7.6. so it is no longer an…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] last update / slide show problems", on the site WordPress Support Forums:
    AI same problem here. No full size anymore.... But still on WP 3.4.1 !! Ans…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] Rating system questions", on the site WordPress Support Forums:
    I'll have a look into that. Would be nice to be able to re-use these…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] Sidebar widget slideshow not centered", on the site WordPress Support Forums:
    The slideshow is perfectly left-aligned with the advertisement above. It looks as though the thumbnail…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] Sidebar widget slideshow not centered", on the site WordPress Support Forums:
    Where have you hidden the left sidebar widget slideshow ? I do not see it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] album template", on the site WordPress Support Forums:
    Setting - In Table I D Album cover related settings 1 Max Cover width Maximum…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] How do I change the colors on the boxes that are links to my galleries", on the site WordPress Support Forums:
    Well it can all be changed in the WPPA SETTINGS. E.g Visibility, Backgrounds, Fonts and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] Responsive sidebar slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    I think this is not specific to WPPA but more to your theme. I also…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] Latest Upgrade - Sidebar Slideshow Broken", on the site WordPress Support Forums:
    For info I had the same problem the sidebar slideshow was invisible, only the empty…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Photo Album Plus] Rating system questions, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Photo Album Plus] Problems with album display after upgrade to 4.6.2", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, taking into account that the maximum number of photo's in an album is 62…

    2 years ago