WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

kak

Profile picture of kak
  • Member Since: June 19th, 2006
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Windows Live Writer & Server Error -32700 Occurred", on the site WordPress Support Forums:
    After converted my db from iso-8859-1 to utf-8 I'm able to use Windows Live Writer…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Windows Live Writer & Server Error -32700 Occurred", on the site WordPress Support Forums:
    From http://codex.wordpress.org/Windows_Live_Writer_Help: Failure to Post Due to Encoding Description: Weblog is configured to use non-UTF-8…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Windows Live Writer & Server Error -32700 Occurred", on the site WordPress Support Forums:
    What the heck. The problem is back, but not everytime I'm posting. Anyone else with…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Windows Live Writer & Server Error -32700 Occurred", on the site WordPress Support Forums:
    I've just upgraded to Windows Live Writer 14.0.8064.206 and suddenly the problem was solved. I've…

    6 years ago

  • Created a topic, Windows Live Writer & Server Error -32700 Occurred, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "RSS widget has problems with norwegian characters", on the site WordPress Support Forums:
    Btw; Is WordPress planning to include the newest version of magpieRSS in the next release?

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-SpamFree] Needs more configuration options", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, html editor it is. That was what I did wrong!

    6 years ago

  • Posted a reply to "RSS widget has problems with norwegian characters", on the site WordPress Support Forums:
    After downloading and replacing the magpieRSS .51 with the newest one (.72) the problem was…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-SpamFree] Needs more configuration options", on the site WordPress Support Forums:
    Btw; I'm not able to get the spamfree-contact-feature to work. I'm trying with both <--spamfree-contact-->…

    6 years ago

  • Posted a reply to "RSS widget has problems with norwegian characters", on the site WordPress Support Forums:
    Now the RSS widget is even stranger. Now this error-message has turned up: An error…

    6 years ago

  • Created a topic, RSS widget has problems with norwegian characters, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Lightview Plus] No example", on the site WordPress Support Forums:
    The problem in 1.1.8 has been fixed in 1.1.9. Lightview Plus works perfectly again! :)

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Lightview Plus] No example", on the site WordPress Support Forums:
    The author of the plugin is aware of the problem and is working it out……

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Lightview Plus] No example", on the site WordPress Support Forums:
    Hrmf, 1.1.8 doesn't work will all pictures on a WordPress-blog right out on the box.…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Lightview Plus] No example", on the site WordPress Support Forums:
    For a "live demo" you can take a look at my two sites with Lightview…

    6 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 2.5 and stats plugin", on the site WordPress Support Forums:
    The WordPress.com Stats username/password is the username/password for your account on WordPress.com. That's where you…

    6 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 2.5 and stats plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I've switched to the Recent Posts-plugin and the problem is solved. Thanks! :)

    6 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 2.5 and stats plugin", on the site WordPress Support Forums:
    No one else noticed anything strange with WordPress.com Stats after upgrading to WordPress 2.5?

    6 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 2.5 and stats plugin", on the site WordPress Support Forums:
    My links is http://car.kak.net/ and http://blog.kak.net/.

    6 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 2.5 and stats plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I am also experiencing strange things with WordPress.com Stats after upgrading to WordPress 2.5. One…

    6 years ago

  • Posted a reply to "WP Super Cache mod_rewrite rules disappears", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks donncha! I'm looking forward to a more permanent solution for this problem in…

    6 years ago

  • Created a topic, WP Super Cache mod_rewrite rules disappears, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Mandigo - remove auto float and alignleft, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Rich text editor not working properly in WP 2.1 and 2.1.1", on the site WordPress Support Forums:
    I have finally fixed this problem. My bold and italic formatting buttons didn't work properly…

    7 years ago

  • Posted a reply to "WordPress is adding double pictures (the same picture twice)", on the site WordPress Support Forums:
    I solved the problem. The problem was WPG2 v2.0. I've installed WPG2 v3.0 and now…

    7 years ago

  • Posted a reply to "WordPress is adding double pictures (the same picture twice)", on the site WordPress Support Forums:
    Am I the only one experiencing this problem?

    7 years ago

  • Created a topic, WordPress is adding double pictures (the same picture twice), on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Rich text editor not working properly in WP 2.1 and 2.1.1", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone with a clue?

    7 years ago

  • Posted a reply to "No advanced formating options", on the site WordPress Support Forums:
    My Profile (your user account) -> tick "Use the visual editor when writing"! :)

    8 years ago

  • Posted a reply to "Problem with Visual text editor", on the site WordPress Support Forums:
    I've also noticed that the linking window doesn't close when I click on the "insert"…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Rich text editor not working properly in WP 2.1 and 2.1.1", on the site WordPress Support Forums:
    The formatting (bold and italic) buttons is not missing, they just doesn't work properly.

    8 years ago

  • Created a topic, Rich text editor not working properly in WP 2.1 and 2.1.1, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Buttons are gone from TinyMCE after upgrade to v2.1", on the site WordPress Support Forums:
    OMG, that was embarrasing! Yes, the formatting buttons was visible in Firefox after a simple…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Buttons are gone from TinyMCE after upgrade to v2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! I've got the same problem. And it seems to be some problems with WordPress…

    8 years ago

  • Posted a reply to "blog.kak.net", on the site WordPress Support Forums:
    I've now facelifted the blog and set it to a fixed with! :)

    8 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks with WPG2 plugin installed", on the site WordPress Support Forums:
    The problem and the solution was simple. I've changed the mod_rewrite for G2 back to…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks with WPG2 plugin installed", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried out something new on another site (same hosting company) .. if you use…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks with WPG2 plugin installed", on the site WordPress Support Forums:
    If I replace the .htaccess (for the site with WPG2 installed) without the WPG2-related stuff…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks with WPG2 plugin installed", on the site WordPress Support Forums:
    That's strange. Does anyone else using WP and WPG2 here and have the permalinks working…

    8 years ago

  • Posted a reply to "2.0.4 - when?", on the site WordPress Support Forums:
    I think you should always use the latest security releases! ;)

    8 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks with WPG2 plugin installed", on the site WordPress Support Forums:
    No one have had or have this problem?

    8 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks with WPG2 plugin installed", on the site WordPress Support Forums:
    This is the .htaccess from the site without WPG2: <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase /…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks with WPG2 plugin installed", on the site WordPress Support Forums:
    This is the .htaccess from the site with WPG2: # BEGIN Url Rewrite section #…

    8 years ago

  • Created a topic, Permalinks with WPG2 plugin installed, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Where is tjhe code for the theme's?", on the site WordPress Support Forums:
    After presentation, you have to choose "Theme editor" instead of "Themes" that's default.

    8 years ago

  • Posted a reply to "permalinks not working anymore", on the site WordPress Support Forums:
    I've got the same problem on my own WP-installation at http://blog.kak.net/. When the WPG2 plugin…

    8 years ago

  • Posted a reply to "blog.kak.net", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the feedback, Yosemite! :)

    8 years ago

  • Created a topic, blog.kak.net, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago