WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jumpinsteph

Profile picture of jumpinsteph
  • Member Since: February 3rd, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, easy and efficient, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "social button images not showing", on the site WordPress Support Forums:
    thank you. email sent

    6 months ago

  • Posted a reply to "social button images not showing", on the site WordPress Support Forums:
    of course, can I send you an email ? which email ? thanx

    6 months ago

  • Created a topic, Can't log out after enable Hide Back End, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "social button images not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Rate is done ! My website is in maintenance. I'm using the WP Maintenance…

    6 months ago

  • Created a topic, really good, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, social button images not showing, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, slideshow not showing in the menu, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Trouble with the css of the admin board, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "jQuery blockUI version problem", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm still having this problem. I try to replace the code in three files…

    10 months ago

  • Posted a reply to "plugin 7.2 does not work", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Same problem. Juste update the plugin... and no more scrolling annoucement. I've got this…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adding images", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it works... sorry for my stupide question... Thank you

    1 year ago

  • Created a topic, Adding images, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, List of next matches with PHP, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Widgte Last Match", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ! I have the same question. It would be so nice to have all…

    1 year ago

  • Created a topic, jQuery blockUI version problem, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Responsive Theme Menu Error?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've got the same issue... Do you have a clue ? Thank you for…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Javascript error in Safari & Chrome, WordPress 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    well for me it seems that the problem come from the plugin Tubepress... If you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Javascript error in Safari & Chrome, WordPress 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    same problem... hope the developer can find a solution for these great plugin.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Warning: Missing argument 2 for Post_Localizer", on the site WordPress Support Forums:
    Here is the answer that the support gave me : As a quick solution try…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Stella free] server requirements, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Warning: Missing argument 2 for Post_Localizer, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Stella free] permalinks issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: MP3-jPlayer] download link in single player", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have the same issue. Is it possible to add a download link to…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Jigoshop - WordPress eCommerce] Variable product and the add to cart bu, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Jigoshop - WordPress eCommerce] problem with .htaccess file, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BackUpWordPress] installation error 406 response", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for my late answer... I don't really have an idea, I've made a search…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BackUpWordPress] installation error 406 response", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, It works now. I add these lines on my .htaccess : <IfModule mod_security.c> SecFilterEngine…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BackUpWordPress] installation error 406 response", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have the same error. "BackUpWordPress has detected a problem. wp-cron.php is returning a…

    3 years ago