WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Jtree5757

Profile picture of Jtree5757
  • Member Since: December 17th, 2013
  • Posted a reply to "Bootstrap modal not opening on quick tap", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Chris, never mind. It's a theme issue. Using enfold and it seems to be…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Bootstrap modal not opening on quick tap", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Chris! Hope you are enjoying your vacation. No worries on delayed responses, awesome support…

    4 months ago

  • Created a topic, Bootstrap modal not opening on quick tap, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Multisite? Copy from a different user?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "clicking overlay (outside modal window) doesn't close it", on the site WordPress Support Forums:
    If anyone is just interested in the changes: Original: // Close the modal window and…

    6 months ago

  • Posted a reply to "clicking overlay (outside modal window) doesn't close it", on the site WordPress Support Forums:
    okay I got it all sorted out. Haven't tested to see if it break any…

    6 months ago

  • Posted a reply to "clicking overlay (outside modal window) doesn't close it", on the site WordPress Support Forums:
    same here any ideas on how to fix this?

    6 months ago

  • Posted a reply to "Change "login" text in modal?", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, just found it. If anyone else is interested. the file path is: wp-modal-login/includes/class-wp-modal-login.php line…

    6 months ago

  • Created a topic, Change "login" text in modal?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Social Media Links Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Parent theme is fine, but child theme isn't

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social Media Links Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. No social icons when using the child theme.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Header full-screen background image", on the site WordPress Support Forums:
    Woops, I noticed that If you don't upload an image logo that is 360 x…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Header full-screen background image", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure if this is exactly what you were looking for, as I am…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Unable to edit slider images", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry if it's totally obvious, but where do you edit the slider? I'm on…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Page Preview causes tinymce to only show html", on the site WordPress Support Forums:
    It would be nice if I could find a way to use this. I think…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Page Preview causes tinymce to only show html", on the site WordPress Support Forums:
    Found it! The plugin is called GPP Slideshow. http://graphpaperpress.com/plugins/gpp-slideshow/ http://wordpress.org/plugins/gpp-slideshow/ Everything is working great now!…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Page Preview causes tinymce to only show html", on the site WordPress Support Forums:
    okay I'll try and narrow down the cause tonight I'll post back here thanks

    7 months ago

  • Posted a reply to "Page Preview causes tinymce to only show html", on the site WordPress Support Forums:
    just sent it

    7 months ago

  • Posted a reply to "Page Preview causes tinymce to only show html", on the site WordPress Support Forums:
    I'm creating it now one sec

    7 months ago

  • Posted a reply to "Page Preview causes tinymce to only show html", on the site WordPress Support Forums:
    Just rolled back and issue is not there. I think I understand the issue more…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Page Preview causes tinymce to only show html", on the site WordPress Support Forums:
    Well, it seems that the problem I described above is fine, but there are is…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Page Preview causes tinymce to only show html", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome!! thanks. Will post back in a few minutes

    7 months ago

  • Created a topic, Page Preview causes tinymce to only show html, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Does this work for pages?", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind It did :)

    7 months ago

  • Created a topic, Does this work for pages?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Page builder not saving properly or delete content", on the site WordPress Support Forums:
    Same here Page Builder 1.4 with WordPress 3.7.1 It was working fine with 1.3.10 last…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Recommended Plugins and Widgets button not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I tried it on a regular install (non multisite) and it worked. Is there…

    7 months ago

  • Posted a reply to "media library not displaying with widgets that call for it", on the site WordPress Support Forums:
    I updated to 1.4 but no avail. Is there something that I can add to…

    7 months ago

  • Created a topic, Help with multisite setup, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, media library not displaying with widgets that call for it, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Recommended Plugins and Widgets button not working, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Miniscule CSS suggestion, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Trouble adding other lightbox script, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Help: Username and Password Boxes are small", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much!!! Worked perfectly! I went into the css file and found the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Help: Username and Password Boxes are small", on the site WordPress Support Forums:
    Oh Okay sorry. http://onecraftyshop.com just click "login" in the menu and a modal pop up…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Help: Username and Password Boxes are small", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? I'm sure it is an easy fix for someone that understands css I tried…

    7 months ago

  • Created a topic, Help: Username and Password Boxes are small, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Admin Bar disappearing after Front end profile edit, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "using in navigation menu", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind on the white screen of death. I got it working, don't know how as…

    7 months ago

  • Posted a reply to "using in navigation menu", on the site WordPress Support Forums:
    Hi @Cole Geissinger Any update on support for inserting it into the nav menu? +1…

    7 months ago

  • Created a topic, How can we enable reviews only after customer has bought product?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Not working with Products via marketpress, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Custom Registration: tally selections from custom field, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago