WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jtquad

Profile picture of jtquad
  • Member Since: September 26th, 2011
  • Posted a reply to "Another Blank Screen after Admin Login issue", on the site WordPress Support Forums:
    hahah wow i cant believe i forgot to shut this off. Thank you very much!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Another Blank Screen after Admin Login issue", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone else have this issue? I deleted it and re installed with the same errors…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Another Blank Screen after Admin Login issue", on the site WordPress Support Forums:
    I went in and using FTP Deleted that plugin. I can now get into the…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Easy Columns WordPress Plugin] Help Random error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Another Blank Screen after Admin Login issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Contact Us] - Need to BCC to another email as well, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Comprehensive Google Map Plugin] Plugin continuously Loading", on the site WordPress Support Forums:
    @Alex, what is your email? I can send you the zip for the theme -…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Comprehensive Google Map Plugin] Plugin continuously Loading", on the site WordPress Support Forums:
    hey Alex, I just updated to the newest version. Still having the same issues.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Comprehensive Google Map Plugin] Plugin continuously Loading", on the site WordPress Support Forums:
    Hi alex, thanks for getting back to me. I also have a few other blogs…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Comprehensive Google Map Plugin] Plugin continuously Loading, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Needed - Store Plugin for my own Payment Service, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login error message after domain forwarding", on the site WordPress Support Forums:
    That did it thank you - JT

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login error message after domain forwarding", on the site WordPress Support Forums:
    ok ill remove the mask and see what happens thanks - JT

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login error message after domain forwarding", on the site WordPress Support Forums:
    Japh thank you again. Im going to see if anyone else knows about this issue…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login error message after domain forwarding", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome ok thank you so much that is all fixed now. But back to the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login error message after domain forwarding", on the site WordPress Support Forums:
    ok i just made anew page and i published it. Then i clicked view page…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login error message after domain forwarding", on the site WordPress Support Forums:
    Ok i resaved that and it still can not find my pages. When i go…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login error message after domain forwarding", on the site WordPress Support Forums:
    Ok now i have the site back but none of my pages etc are working.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login error message after domain forwarding", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah it took down the entire site. Now how can i get it back lol.…

    3 years ago

  • Created a topic, Login error message after domain forwarding, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site acting all weird after only 1 post", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed it, i slowly started deactivating my plugins and found out one was making everything…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Weaver Theme Content not showing correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed it, i slowly started deactivating my plugins and found out one was making everything…

    3 years ago

  • Created a topic, Site acting all weird after only 1 post, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Weaver Theme Content not showing correctly, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago