WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jpleas

Profile picture of jpleas
  • Member Since: February 13th, 2009
  • Posted a reply to "domain mapping not working", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I uploaded and installed it. No functionality is broken by the dev version that…

    1 year ago

  • Posted a reply to "domain mapping not working", on the site WordPress Support Forums:
    Absolutely. I won't be able to install it until Monday though.

    1 year ago

  • Posted a reply to "domain mapping not working", on the site WordPress Support Forums:
    Gotcha. I understand. And thank you! Since I can't yet test your implementation, let me…

    1 year ago

  • Posted a reply to "domain mapping not working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm trying to map from a subdomain to an external domain. Using Amazon Cloudfront, I've…

    1 year ago

  • Created a topic, domain mapping not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Stripe] Suggested Improvement for Widget", on the site WordPress Support Forums:
    Excellent. Looking forward to the new release. In your changelog, will it be possible to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Stripe] Stripe 'Description' Suggestion", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome! Sounds good. Thanks.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Stripe] Suggested Improvement for Widget, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Stripe] Stripe 'Description' Suggestion, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Stripe] Invalid API Key provided", on the site WordPress Support Forums:
    Wait - never mind - reread and we had a different error msg. And I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Stripe] Invalid API Key provided", on the site WordPress Support Forums:
    We're experiencing the same issue as described above. Not sure why. Running WP 3.4.1 and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Proplayer not showing my self hosted videos - mov files", on the site WordPress Support Forums:
    Ditto.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SimpleModal Contact Form (SMCF)] Form doesn't open to proper height", on the site WordPress Support Forums:
    Eric, I have the same problem. The height is being set to something abnormally low.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SimpleModal Login] [Plugin: SImpleModal Login] Does not work with SSL login", on the site WordPress Support Forums:
    Any progress with this? I've had to migrate to SSL due to the ease of…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Blubrry PowerPress Podcasting plugin] Change itunes author field to match WordPress, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Facebook Plugin for Facebook Page", on the site WordPress Support Forums:
    I'd love to do the same thing. I'm hoping someone here posts with a solution!

    5 years ago

  • Posted a reply to "Archiving Documents", on the site WordPress Support Forums:
    I'm wondering the same thing. I did read this, but haven't tried it yet. Please…

    5 years ago