WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jpilantrose

Profile picture of jpilantrose
  • Member Since: May 31st, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "foreach error", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone else have a clue on this? I've made sure my php version is >…

    5 months ago

  • Created a topic, foreach error, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Looking for a carousel", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks dotcompro. I'll definitely play with the slidervilla stuff.

    2 years ago

  • Created a topic, Looking for a carousel, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "php5 as CGI application", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry to be late getting back to you on this. What solved the problem for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Attempt to merge blogs", on the site WordPress Support Forums:
    For future visitors to this, you can do what I was asking above. Also the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Attempt to merge blogs", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Ipstenu. I don't feel that I've gotten a direct answer on one question. Can…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Attempt to merge blogs", on the site WordPress Support Forums:
    Still poking at this. Is the domain mapping plugin even necessary with the newest Multisite…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Attempt to merge blogs", on the site WordPress Support Forums:
    I've also noticed that when I go to Network Admin>Sites>[SITE NAME]>Users that the list of…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Attempt to merge blogs", on the site WordPress Support Forums:
    Oof. Is there no way to get around using "blog." as the prefix? That's a…

    3 years ago

  • Created a topic, Attempt to merge blogs, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Emma Email Signup] Submissions not added to Emma lists", on the site WordPress Support Forums:
    Did you make these changes to emma_email_signup_php5.php also?

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Emma Email Signup] Submissions not added to Emma lists", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm. Well it worked for me. Sorry. Can you post some of your code? I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Emma Email Signup] Submissions not added to Emma lists", on the site WordPress Support Forums:
    An option for Account ID should show up on the dashboard. Have you tired deactivating…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Emma Email Signup] Submissions not added to Emma lists", on the site WordPress Support Forums:
    These changes should be made the to file emma_email_signup.php or emma_email_signup_php5.php What kind of error…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Canonical error on homepage", on the site WordPress Support Forums:
    This fix worked for me. Thank you General for posting this.

    3 years ago

  • Created a topic, php5 as CGI application, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Parent-child relationship in MU", on the site WordPress Support Forums:
    It's working now. I believe that the Super-Cache plug-in was playing tricks on me. I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Parent-child relationship in MU", on the site WordPress Support Forums:
    My htaccess: RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] # uploaded files RewriteRule ^files/(.+)…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Parent-child relationship in MU", on the site WordPress Support Forums:
    I'm pretty sure I've set it up correctly. I've tried a few different names for…

    3 years ago

  • Created a topic, Parent-child relationship in MU, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to ""The template files are located in" shows child directory", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Amanda, Did you ever find an answer to this?

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Emma Email Signup] Submissions not added to Emma lists", on the site WordPress Support Forums:
    I've fixed this problem with some help from Emma. The new form requires an AccountID…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Emma Email Signup] Submissions not added to Emma lists", on the site WordPress Support Forums:
    I guess I should mention that I'm using 3.1.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Emma Email Signup] Submissions not added to Emma lists", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar issue, in that nothing is happening. The form gives the submitted…

    4 years ago

  • Created a topic, robots.txt hack?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Subdomain with one subdirectory install?", on the site WordPress Support Forums:
    Good to know. Thanks Andrea.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Subdomain with one subdirectory install?", on the site WordPress Support Forums:
    I guess I should mention that all of this currently works except for http://stage.othersite.com/folder/ which…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Subdomain with one subdirectory install?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting much closer now. I'm still running into an issue but I'm wondering if…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Domain mapping database connection issue", on the site WordPress Support Forums:
    This ended up being two issues with my hosting service. One: the permissions of directory…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Domain mapping to another sites directory", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Andrea. I'll try to find another solution.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Domain mapping database connection issue", on the site WordPress Support Forums:
    No this is another site on the same multisite build. It's going to an entirely…

    4 years ago

  • Created a topic, Domain mapping to another sites directory, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Domain mapping database connection issue, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Subdomain with one subdirectory install?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Andrea, I've been poking around with the domain mapping plug-in and broke my install.…

    4 years ago

  • Created a topic, Subdomain with one subdirectory install?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "issues with MU subdirectory, as original blog isn't in '/'", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I guess this is the only way.

    4 years ago

  • Posted a reply to "issues with MU subdirectory, as original blog isn't in '/'", on the site WordPress Support Forums:
    SyXbiT please post if you find a solution to this. I've run into the same…

    4 years ago

  • Created a topic, Custom taxonomies with extended tag fields?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, RSS feed summary/full article glitch, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Categories list use slug instead of id?", on the site WordPress Support Forums:
    I ended up changing line 1444 of wp-includes/classes.php to $output .= "<option class=\"level-$depth\" value=\"".$category->slug."\""; Then…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Categories list use slug instead of id?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks esmi. I've looked at this part of the codex before. This code still generates…

    4 years ago

  • Created a topic, Categories list use slug instead of id?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago