WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

JowiM

Profile picture of JowiM
  • Member Since: April 4th, 2011
  • Posted a reply to "fetch_feed() breaking caching", on the site WordPress Support Forums:
    @Frederick Townes. I have also submitted a bug report. @Super Interactive. Thanks for your solution…

    1 year ago

  • Created a topic, fetch_feed() breaking caching, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] W3TC caching not working when updating to WP SEO 1.2.8.1, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] WordPress SEO caused my site to display just white?", on the site WordPress Support Forums:
    if ( version_compare( $current_version, '1.2.8', '<' ) ) { $options = get_option( 'wpseo' ); if…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] WordPress SEO caused my site to display just white?", on the site WordPress Support Forums:
    @johnheaston is it possible that you may have deleted the bracket or something similar?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] WordPress SEO caused my site to display just white?", on the site WordPress Support Forums:
    @ingervandyke you have to connect to the server using an FTP account. Once you done…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] WordPress SEO caused my site to display just white?", on the site WordPress Support Forums:
    @ingervandyke You can move it from the file system.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] WordPress SEO caused my site to display just white?", on the site WordPress Support Forums:
    But for me only the admin area was showing white the website worked fine

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] WordPress SEO caused my site to display just white?", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed this by going to the plugin folder admin/class-admin.php and removed the "s" from…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Updated to 3.3.2 and custom posts resolve to 404", on the site WordPress Support Forums:
    Hi esmi, Thanks for your help that was the issue. We needed the postname setting…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Updated to 3.3.2 and custom posts resolve to 404", on the site WordPress Support Forums:
    In my website I use custom posts for specific section eg http://localhost/news/news-post1/. Where news-post1 is…

    2 years ago

  • Created a topic, Updated to 3.3.2 and custom posts resolve to 404, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] Page Cache file being rewritten every time", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I had solved the issue. The problem was that in the .htaccess for some…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: W3 Total Cache] Page Cache file being rewritten every time, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago