WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

josee225

Profile picture of josee225
  • Member Since: May 18th, 2008
  • Posted a reply to "Using this plugin in a multi-language environment", on the site WordPress Support Forums:
    I am not using multisite, just WPML for a 2 languages site. So I hope…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Using this plugin in a multi-language environment, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Making a date in RSS feed comply with W3C and show the time in my timezone, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Nothing is showing up!", on the site WordPress Support Forums:
    Ok so for now, I was able to make my like box appear in a…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Nothing is showing up!", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so I did a bit of testing. Since my new website is currently under…

    3 months ago

  • Created a topic, Nothing is showing up!, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "URL can't be reached, have a condition in it.", on the site WordPress Support Forums:
    Can somebody please help me with this?

    7 months ago

  • Created a topic, WPML and multisite supported?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Use this plugin in a custom form?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "does this work in WordPress 3.7.1 ?", on the site WordPress Support Forums:
    I would also very much need to know.

    8 months ago

  • Created a topic, URL can't be reached, have a condition in it., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Translation ready?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you!

    2 years ago

  • Created a topic, Translation ready?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Translation?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images not showing up!!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I just want to say thank you very much for your help. I upgraded…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images not showing up!!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, You can see an example here of what is not working: http://cartamagica.com/blogue/en/blog/ The image…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images not showing up!!", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I did get confirmation that it is set to ALL. So are my settings…

    2 years ago

  • Created a topic, Images not showing up!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "permanent, top of page language switcher", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you!

    2 years ago

  • Created a topic, Adding language dependent code in templates, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, permanent, top of page language switcher, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, implementing multilingual menus in pre 3.0 WP template with Xili, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Implemented Navigation Menus in old template, and now menu is in reverse order", on the site WordPress Support Forums:
    I just double-checked and there is no order, everything is at 0 in the Page…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Implemented Navigation Menus in old template, and now menu is in reverse order", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for the quick answer! Yes i did check the Codex before posting my…

    2 years ago

  • Created a topic, Implemented Navigation Menus in old template, and now menu is in reverse order, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Iamges not showing in new installation", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I contacted my hosting provider as suggested, and I don't know what they did,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Iamges not showing in new installation", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks. I tried adding it to my htacces file (see first post), in my…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Iamges not showing in new installation", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so I contacted my hosting provider, and set up an .htaccess file to AllowOverride…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Iamges not showing in new installation", on the site WordPress Support Forums:
    First, let me say thank you for taking the time to answer my post. Now…

    2 years ago

  • Created a topic, Iamges not showing in new installation, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Comments only available for new posts ?!", on the site WordPress Support Forums:
    It was checked, with 14 days! (Read the options, Josée, read the options!!!) So I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Comments only available for new posts ?!", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for answering! It is checked, should I unckeck it?

    3 years ago

  • Created a topic, Comments only available for new posts ?!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Events Calendar will not show up in my language ?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "WP_Multilingual : questions", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I ahve the same problem, my theme and plugins won't use the .mo file.…

    6 years ago