WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jonnyguitar

Profile picture of jonnyguitar
  • Member Since: November 15th, 2012
  • Created a topic, Please can anyone help? New error., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Images no longer uploading. Just a placeholder. Please help if you can!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there. Sorry for the delay in getting back to you. That setting was already…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Images no longer uploading. Just a placeholder. Please help if you can!", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry where is that option? I cannot see it. Is this a known fix?

    7 months ago

  • Posted a reply to "Images no longer uploading. Just a placeholder. Please help if you can!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi - No it doesn't display. It's still the placeholder. It's only when I click…

    7 months ago

  • Created a topic, Images no longer uploading. Just a placeholder. Please help if you can!, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Lost my menu :-( Please help!", on the site WordPress Support Forums:
    I did the first suggestion which sorted it, thanks! I'm still not sure that happened,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Lost my menu :-( Please help!", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome thanks! Unfortunately the problem remains on each post though. Where do you think I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Lost my menu :-( Please help!", on the site WordPress Support Forums:
    The background to the house icon is correct. Before that shade of purple kept running…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Lost my menu :-( Please help!", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, now the menu has appeared but the background is screwed. It used to be…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Lost my menu :-( Please help!", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Bob. Thanks for the reply! Which file would I need to edit? I've looked…

    1 year ago

  • Created a topic, Lost my menu :-( Please help!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: RomeLuv Google Maps for WordPress] Not working for 3.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    No rush! That's brilliant, thanks so much.

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: RomeLuv Google Maps for WordPress] Not working for 3.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, me again! Sorry to bother you, but the error is happening again. I've…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: RomeLuv Google Maps for WordPress] Not working for 3.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry it appears to be working now! I re-pasted and re-saved. Thanks again!

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: RomeLuv Google Maps for WordPress] Not working for 3.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi wpshoff Sorry to be thick - What exactly do you need?

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: RomeLuv Google Maps for WordPress] Not working for 3.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi wpshoff. Sorry for the delay in replying. It was really nice of you to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: RomeLuv Google Maps for WordPress] Not working for 3.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there. I think I'm having a similar problem on my blog hungrylondoner.com as the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Intermittent missing images", on the site WordPress Support Forums:
    I've noticed it for months. I've no idea about the theme as it's so intermittent.…

    1 year ago

  • Created a topic, Intermittent missing images, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Users not getting emails when there's a reply to a comment", on the site WordPress Support Forums:
    Scrap the above - I just changed the PHP (duh!)

    1 year ago

  • Posted a reply to "Users not getting emails when there's a reply to a comment", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks WiSch. I've just tested "Notify Me". It appears to email the user after I…

    1 year ago

  • Created a topic, Best plugin for mobile site and Android / iPhone app, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, RomeLuv - categories being displayed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Users not getting emails when there's a reply to a comment, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, How do I stop categories being shown?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Help! WYSIJA disappeared after updating, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Shortcode not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there. I tried the & fix but no joy, so I found and installed…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Shortcode not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Stefan Thanks for your prompt response. The page is here http://www.hungrylondoner.com/map/ Any help would…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Conflict with RomeLuv google map plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Bump. Same problem...

    2 years ago

  • Posted a reply to "Shortcode not working", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. Such a bugger. Is there anything I can do, to fix this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social network icons not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it is! :(

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social network icons not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Kim It sure is the same. I just double checked. Any other ideas?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social network icons not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Incidentally I just checked and all the icons are uploaded here on my server /wp-content/uploads/wysija/bookmarks/

    2 years ago

  • Created a topic, Social network icons not appearing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Need easy way to copy blog from wordpress hosted to my own server", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, that's great thanks. I've installed fine but I am having trouble importing the XML…

    2 years ago

  • Created a topic, cannot import xml outfile :-(, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Need easy way to copy blog from wordpress hosted to my own server", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that's useful. However I want to keep the URLs exactly the same after I've…

    2 years ago

  • Created a topic, Need easy way to copy blog from wordpress hosted to my own server, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago