WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

JonBquist

Profile picture of JonBquist
  • Member Since: January 31st, 2014
  • Find me on:

  • Posted a reply to "More issues with compatibility??", on the site WordPress Support Forums:
    Ahh - Now everything is good. I have no idea what happened, but it looks…

    3 months ago

  • Created a topic, More issues with compatibility??, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Compatibility issues with iPad/iPhone?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "How to show the map in posts?", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem - Is it no longer compatible with the WordPress update? My maps were…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Wysiwyg Editor is not working when activating Photoalbum plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Bam! Working now. Thanks so much!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Wysiwyg Editor is not working when activating Photoalbum plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I am using 1.3.1 and WordPress 3.9. My console is showing: Failed to load resource:…

    4 months ago

  • Posted a reply to "PixGridder Pro Not Functioning Correctly with WordPress 3.9 Update", on the site WordPress Support Forums:
    Yep - That is the issue. PixGridder is working fine now. It's Easy Photo Album…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Wysiwyg Editor is not working when activating Photoalbum plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Same here - I hope an update is coming soon. It is causing other plugins…

    4 months ago

  • Posted a reply to "PixGridder Pro Not Functioning Correctly with WordPress 3.9 Update", on the site WordPress Support Forums:
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.immersiontraveling.com/wp-content/plugins/easy-photo-album/js/tinymce/pluginmin.js…

    4 months ago

  • Posted a reply to "PixGridder Pro Not Functioning Correctly with WordPress 3.9 Update", on the site WordPress Support Forums:
    Still nothing. Same problem. Anybody else experiencing the same thing? I've deleted all history and…

    4 months ago

  • Posted a reply to "PixGridder Pro Not Functioning Correctly with WordPress 3.9 Update", on the site WordPress Support Forums:
    Hey - No change appears to be made - I'm still showing issues with both…

    4 months ago

  • Posted a reply to "PixGridder Pro Not Functioning Correctly with WordPress 3.9 Update", on the site WordPress Support Forums:
    Same here - I can't edit or add anything to pages until this is fixed.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Perfect in Chrome, but Menu not correct in Explorer", on the site WordPress Support Forums:
    I have added the code below prior into the CSS, and it worked perfectly visually…

    4 months ago

  • Created a topic, Perfect in Chrome, but Menu not correct in Explorer, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "move menu", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect - thanks AJD

    6 months ago

  • Posted a reply to "move menu", on the site WordPress Support Forums:
    Is anybody still having an issue with this? I used the code AJD supplied, with…

    6 months ago