WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

johnnyRing

Profile picture of johnnyRing
  • Member Since: January 25th, 2013
  • Created a topic, setting the homepage whole content in the social share buttons, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Missing XML Tag Issue", on the site WordPress Support Forums:
    I've got the same problem, but on only one item (the latest) of sitemap. I…

    4 months ago

  • Created a topic, carousel and tiled gallery do not work any more moving website to another domain, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "adding code to functions.php file gives back a blank white webpage", on the site WordPress Support Forums:
    Great! Now it works :-) I have to say that I'm using a child theme…

    6 months ago

  • Posted a reply to "adding code to functions.php file gives back a blank white webpage", on the site WordPress Support Forums:
    I've pasted my php code here Thank you very much! PS At the bottom you'll…

    6 months ago

  • Posted a reply to "adding code to functions.php file gives back a blank white webpage", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help, but I've tried to retype manually all code strings and the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "adding code to functions.php file gives back a blank white webpage", on the site WordPress Support Forums:
    I've used a php syntax check too and the result is "No syntax errors detected…

    6 months ago

  • Created a topic, adding code to functions.php file gives back a blank white webpage, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Only one page taking 30-40 seconds for loading", on the site WordPress Support Forums:
    I've reduced the size of several images and now the page loads very fast. Thanks…

    11 months ago

  • Created a topic, Only one page taking 30-40 seconds for loading, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "changing "Site Name " with "Home" in bradcrumbs path", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much, you are very kind :-)

    11 months ago

  • Created a topic, changing "Site Name " with "Home" in bradcrumbs path, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Right Font-face url", on the site WordPress Support Forums:
    css.style is in Flexibile directory. Thanks a lot

    1 year ago

  • Posted a reply to "Right Font-face url", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, these should be the correct code lines: @font-face { font-family: 'architects_daughterregular'; src: url('http://mysite.eu/wp-content/themes/flexibile/architectsdaughter-webfont.eot'); src:…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Right Font-face url", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, I know this tool, what I can't get is the right url, that…

    1 year ago

  • Created a topic, Right Font-face url, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, headspace 2 conflicts with java image gallery plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Wp_title('|') setting is correct?", on the site WordPress Support Forums:
    I tested it by myself and it seems going well. Thanks everibody anyway :-)

    1 year ago

  • Created a topic, Wp_title('|') setting is correct?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, How to get breadcrumbs fine aligned, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "feed comments rss not working", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I had no comments in any post. All works fine :-O

    1 year ago

  • Created a topic, feed comments rss not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "I cannot verify my site with google analytics code", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot!

    1 year ago

  • Created a topic, I cannot verify my site with google analytics code, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "link item disappeared from dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Greg, thank you for your prevoious answer! In effect now I've got another kind…

    1 year ago

  • Created a topic, link item disappeared from dashboard, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Position flags in wp multisite header", on the site WordPress Support Forums:
    Just done! ;-)

    2 years ago

  • Created a topic, Very good plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Position flags in wp multisite header", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, all works fine :-), I had some cookies in the cache! Seldom I've meet…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Position flags in wp multisite header", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks really a lot! Unfortunately it works only for native language site, not for the…

    2 years ago

  • Created a topic, Position flags in wp multisite header, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "impossible to display all website pages except the home", on the site WordPress Support Forums:
    I've resetted permalinks and then I've setted them newly on custom mode. All work perfectly!…

    2 years ago

  • Created a topic, impossible to display all website pages except the home, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "problems with inside page links", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you :-)

    2 years ago

  • Posted a reply to "problems with inside page links", on the site WordPress Support Forums:
    It may be multilingual press that gave some troubles, or the combination of that with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "problems with inside page links", on the site WordPress Support Forums:
    Just for giving all informations: the url that the link opens is not changed after…

    2 years ago

  • Posted a reply to "problems with inside page links", on the site WordPress Support Forums:
    Setting permalinks on default,that is http://en.namesite.eu/?p=123, the links drive to home page. French and italian…

    2 years ago

  • Created a topic, problems with inside page links, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "link flags address on home pages not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Robert, it seems to me that the plugin goes on to give problems. Today…

    2 years ago

  • Posted a reply to "link flags address on home pages not working", on the site WordPress Support Forums:
    I solved by now by using a redirect 301 in htaccess file, but I don't…

    2 years ago

  • Created a topic, link flags address on home pages not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, link flags address on home pages not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How to get function code plugin installed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago