WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

JohnMrC

Profile picture of JohnMrC
  • Member Since: May 24th, 2013
  • Created a topic, Embedded videos not working, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "SNAP messes up my xml sitemaps", on the site WordPress Support Forums:
    Can you please help with this as I am forced to deactivate the plugin after…

    8 months ago

  • Created a topic, SNAP messes up my xml sitemaps, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "XML sitemap not found", on the site WordPress Support Forums:
    No sitemaps working for me

    8 months ago

  • Posted a reply to "Sitemaps given a 404 not found error", on the site WordPress Support Forums:
    I have found a series of events which fixes my problem: 1. Add Sitemap Rewrite…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Sitemaps given a 404 not found error", on the site WordPress Support Forums:
    Same here On Webmaster tools,I get : Parsing error We were unable to read your…

    9 months ago

  • Created a topic, Great!!!, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "thumbnails missing", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry http://i1325.photobucket.com/albums/u640/DexHex18/thumbs_zpsf1c4a9d1.jpg

    1 year ago

  • Posted a reply to "thumbnails missing", on the site WordPress Support Forums:
    http://s1325.photobucket.com/user/DexHex18/media/thumbs_zpsf1c4a9d1.jpg.html http://i1325.photobucket.com/albums/u640/DexHex18/thumbs_zpsf1c4a9d1.jpg [Please note that these forums do not use BB code].

    1 year ago

  • Posted a reply to "thumbnails missing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Silvo I have a screenshot of the problem. The first and last photo of…

    1 year ago

  • Posted a reply to "thumbnails missing", on the site WordPress Support Forums:
    Ok Silvo, I will try and get back to you.

    1 year ago

  • Posted a reply to "thumbnails missing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Silvo My theme (Videozoom) has a built in video embedder and "featured image" grabber,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "thumbnails missing", on the site WordPress Support Forums:
    No misssing thumbnails anymore. Some are still stretched though. Why is that?

    1 year ago

  • Posted a reply to "thumbnails missing", on the site WordPress Support Forums:
    No problem Silvo, I ll leave this installation on for the next 5 days or…

    1 year ago

  • Posted a reply to "thumbnails missing", on the site WordPress Support Forums:
    Did the new install, problem seems to be persisiting

    1 year ago

  • Posted a reply to "thumbnails missing", on the site WordPress Support Forums:
    Silvo, a quick question: Do I have to just update the "related-posts-by-zemanta/thumbnailer.php" file or is…

    1 year ago

  • Posted a reply to "thumbnails missing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the fast reply Silvo. Yes after the last update (I updated about 10…

    1 year ago

  • Posted a reply to "thumbnails missing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again. Straight after my last post the problem sort of resolved itslef, but now…

    1 year ago

  • Posted a reply to "thumbnails missing", on the site WordPress Support Forums:
    Ok Silvo I ll contact you via email with the details Thanks for the fast…

    1 year ago

  • Posted a reply to "thumbnails missing", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. Is there going to be an update to fix this?

    1 year ago