WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

johnflufin

Profile picture of johnflufin
  • Member Since: May 21st, 2010
  • Posted a reply to "WordFence API error!!!", on the site WordPress Support Forums:
    Working now.

    6 months ago

  • Created a topic, WordFence API error!!!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Shadowbox JS not working with get_the_content function.", on the site WordPress Support Forums:
    Matt - the_content is breaking the plugin too. See my post here

    1 year ago

  • Posted a reply to "Shadowbox JS not working with get_the_content function.", on the site WordPress Support Forums:
    lynnpd - I'm not positive but I think that's referring to the actual Shadowbox script…

    1 year ago

  • Created a topic, Gallery image limit?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, the_content breaks Shadowbox JS?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Shortcode breaks Shadowbox, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: w3-total-cache] Javascript/Ajax not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    Or try Manual Minify instead of Auto and specify the CSS & JS files you…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Exclude Pages][Feature request] Tickbox in quick edit", on the site WordPress Support Forums:
    I agree. This would be awesome.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Shadowbox JS does not play YouTube video", on the site WordPress Support Forums:
    YouTube links must be formatted like so http://www.youtube.com/v/youtubeidgoeshere

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does it work with 3.5?", on the site WordPress Support Forums:
    Works for me although WP 3.5 now adds the "alt" attribute instead of "title" to…

    1 year ago

  • Created a topic, No more titles after installing WP 3.5!?!?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Sorry, please ignore this post, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] GZIP working now?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm paranoid because of past problems but I guess I'll just trust that it's working…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] GZIP working now?", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, thanks Pothi. Also, I just remembered where I was checking for the ".gzip" extension...…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] GZIP working now?", on the site WordPress Support Forums:
    Pothi - Thanks for the GTMetrix tip GTMetrix scored 100 on "Enable gzip compression". Interestingly…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Thickbox doesn't work with W3 Total Cache", on the site WordPress Support Forums:
    Are you using "Auto" Minify mode? (check W3TC General Settings in the Minify section) If…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Question About Reinstalling W3 Total Cache", on the site WordPress Support Forums:
    I recommend starting from scratch and deleting all W3TC files. Especially if you've been having…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] GZIP working now?", on the site WordPress Support Forums:
    Just tested with YSlow and it reports that the CSS and JS files are not…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: W3 Total Cache] GZIP working now?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: White Label CMS] WLCMS no longer hides panels for admins?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, dismiss my post. I just noticed the new "Show Dashboard To Admin" setting defaults…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: White Label CMS] WLCMS no longer hides panels for admins?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: White Label CMS] "New Post" still available in admin bar, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TinyMCE Advanced] editor-style.css not being accessed", on the site WordPress Support Forums:
    @mozakdesign Try clearing your browser cache and making sure TMCE Adv and WP are up…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: White Label CMS] Profile (not dashboard) showing on login! Why?", on the site WordPress Support Forums:
    Good to hear. Thanks.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: White Label CMS] WLCMS 1.4.X prevents editor-style.css from loading!", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome. Thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TinyMCE Advanced] BROKEN! BROKEN! BROKEN!", on the site WordPress Support Forums:
    I have experienced this as well but it's very intermittent. Usually the Visual tab displays…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: White Label CMS] WLCMS 1.4.X prevents editor-style.css from loading!", on the site WordPress Support Forums:
    Note that Hans in this thread has also confirmed this.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TinyMCE Advanced] editor-style.css not being accessed", on the site WordPress Support Forums:
    Upon further testing, I discovered that the latest version of the White Label CMS plugin…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: White Label CMS] WLCMS 1.4.X prevents editor-style.css from loading!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "editor-style.css not loading!", on the site WordPress Support Forums:
    BINGO! Looks like the latest version of White Label CMS (1.4.X) is the culprit. Guess…

    3 years ago

  • Posted a reply to "editor-style.css not loading!", on the site WordPress Support Forums:
    Doing some more testing. Looks like it's plugin related. Just trying to narrow it down.…

    3 years ago

  • Created a topic, editor-style.css not loading!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TinyMCE Advanced] editor-style.css not being accessed", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here using TMCE Adv 3.4.5 and WP 3.3.X. editor-style.css is not being loaded…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: White Label CMS] Profile (not dashboard) showing on login! Why?", on the site WordPress Support Forums:
    Did some testing. Any combination of menu hiding that includes hiding the Posts menu seems…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: White Label CMS] Hide welcome message of wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like some sort of conflict. Possibly with other plugins? Not sure. What version of…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: White Label CMS] Profile (not dashboard) showing on login! Why?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I just confirmed that WLCMS 1.3 causes WP to go to the dashboard after…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: White Label CMS] Hide welcome message of wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    Using WLCMS 1.4+, under "Dashboard Panels" there's an option that says "Add your own Welcome…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: White Label CMS] Profile (not dashboard) showing on login! Why?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: White Label CMS] Welcome screen editor not showing", on the site WordPress Support Forums:
    I agree. This needs to be fixed ASAP. Thanks for the workaround, sarahcclose, but, personally,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: White Label CMS] Hide welcome message of wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    Check in the "Dashboard Panels" settings. It's not hard to find.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] Deploy Error: Are you sure you want to do this? Please try again.", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately I currently don't have time to do any testing. It seems to be working…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: W3 Total Cache] Deploy Error: Are you sure you want to do this? Please try again., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] No Minify files = no style site", on the site WordPress Support Forums:
    For certain users, W3TC refuses to add the "gzip" extension to minified js and css…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Minify CSS not working with 9.2.2", on the site WordPress Support Forums:
    Frederick, do you have an ETA for fixing this bug once and for all? Minify…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Minify CSS not working with 9.2.2", on the site WordPress Support Forums:
    For certain users, W3TC refuses to add the "gzip" extension to minified js and css…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] Minify GZIP still a problem with 0.9.2.3 update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks scott, but i don't think your parsing problem is related to mine. I'm referring…

    3 years ago

  • Created a topic, Multiple backup emails being sent, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "W3 Total Cache doesn't seem to be speeding up my site", on the site WordPress Support Forums:
    Depending on your W3TC settings and theme related files, it's possible you may not see…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: W3 Total Cache] Minify GZIP still a problem with 0.9.2.3 update, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago