WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jofefe

Profile picture of jofefe
  • Member Since: August 5th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Second language url/slug 404 error!", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I said it worked with qtranslate but no. It does not work either with…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Second language url/slug 404 error!", on the site WordPress Support Forums:
    Similar problem with me. It works fine with qTranslate, and the error appears when using…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Is it possible to get Sub Category post nested?", on the site WordPress Support Forums:
    I think it would be nice that the plugin had a "recursive" mode so you…

    1 month ago

  • Created a topic, Qtranslate / WPML compatible?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Translation problem", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know if you still have this problem. You have to add jquery.ui.datepicker-pl.js to…

    2 months ago

  • Created a topic, Just wonderful, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Files downloaded by customers in my wp e-commerce are corrupt", on the site WordPress Support Forums:
    Hello whitelamp, thanks for your reply. So I understand it will be solved by the…

    12 months ago

  • Created a topic, Improvements to cart for Qtranslate, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Files downloaded by customers in my wp e-commerce are corrupt, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "v2.0 Encoding Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Just to let you know.. I tried deactivating all other plugins and then I found…

    1 year ago

  • Posted a reply to "all special characters are displayed incorrectly", on the site WordPress Support Forums:
    Just to let you know.. I tried deactivating all other plugins and then I found…

    1 year ago

  • Posted a reply to "all special characters are displayed incorrectly", on the site WordPress Support Forums:
    I also have the same encoding problem. All was fine with WP 3.6 and NG…

    1 year ago

  • Posted a reply to "v2.0 Encoding Problem", on the site WordPress Support Forums:
    I also have the same encoding problem. All was fine with WP 3.6 and NG…

    1 year ago