WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jmm050

Profile picture of jmm050
  • Member Since: June 2nd, 2013
  • Created a topic, Viperbar Showing Loading, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Link button in posts & pages not working", on the site WordPress Support Forums:
    Omg you are right haha. This worked! Thank you! . Appreciate your help yogi!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Link button in posts & pages not working", on the site WordPress Support Forums:
    oh interesting, i typed in the code and it is showing up the way that…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Link button in posts & pages not working", on the site WordPress Support Forums:
    So I did some investigating and it looks like the code before this problem for…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Link button in posts & pages not working", on the site WordPress Support Forums:
    ok great they were. Unfortunately when I switched to 2012, same problem :/

    1 year ago

  • Posted a reply to "Link button in posts & pages not working", on the site WordPress Support Forums:
    OK thanks. Just want to check, If I switch back to twenty twelve will I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Link button in posts & pages not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! I am "saving draft" before I switch between editors. Then it is missing in…

    1 year ago

  • Created a topic, Link button in posts & pages not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago