WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jmarkj

Profile picture of jmarkj
  • Member Since: May 14th, 2010
  • Posted a reply to "DataTables/colspan issue", on the site WordPress Support Forums:
    I may have come up with a solution pending the client's approval. the only thing…

    1 year ago

  • Posted a reply to "DataTables/colspan issue", on the site WordPress Support Forums:
    OK thanks Tobias, I appreciate the feedback!

    1 year ago

  • Posted a reply to "DataTables/colspan issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tobias, I have now progressed forward in time where we are trying to launch…

    1 year ago

  • Created a topic, DataTables/colspan issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] conflict with CCTM and Summarize Posts?", on the site WordPress Support Forums:
    A colleague is going to create a new thread for you with a question on…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] conflict with CCTM and Summarize Posts?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I missed that CCTM integrated Summarize Posts in 0.9.5, so we deactivated that. However,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Content Type Manager] conflict with CCTM and Summarize Posts?", on the site WordPress Support Forums:
    Also, when I deactivate CCTM, the error message goes away. Not a solution though, because…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Custom Content Type Manager] conflict with CCTM and Summarize Posts?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Turning off indexing for individual posts in SimpleReach Slide, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Pages MIA w/ 3.0 Beta 2 Multi-User", on the site WordPress Support Forums:
    samboll, if you're able, please take a look at a similar situation I'm having with…

    4 years ago

  • Posted a reply to "just installled 3.0 with mu", on the site WordPress Support Forums:
    I've been Googling this issue a lot and it would seem that the solution is…

    4 years ago

  • Posted a reply to "just installled 3.0 with mu", on the site WordPress Support Forums:
    Both of our issues would seem to be pretty basic, surprised to not see any…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Second blog in 3.0 Multisite not there to view", on the site WordPress Support Forums:
    Checked my .htaccess file and it's fine. (By the way mazzran, the way around that…

    4 years ago

  • Posted a reply to "just installled 3.0 with mu", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like what I'm getting with 3.0b2 referred to in this post: http://wordpress.org/support/topic/398900?replies=1 But I'm…

    4 years ago

  • Created a topic, Second blog in 3.0 Multisite not there to view, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago