WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jim-r

Profile picture of jim-r
  • Member Since: February 3rd, 2009
  • Indiana
  • Posted a reply to "Trying to pass a WP variable to a file outside of WP", on the site WordPress Support Forums:
    At this point, just for testing, I have all the code on one page. This…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Trying to pass a WP variable to a file outside of WP", on the site WordPress Support Forums:
    What would that look like concatenated? nameFirst nameLast Yes, I'd like to send the players…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Trying to pass a WP variable to a file outside of WP", on the site WordPress Support Forums:
    I understand what the JSON looks like. [{"name":"Player","data":[null,null,null]},{"name":"Shooting On Catch","data":[6,4,7]},{"name":"Shooting off Dribble","data":[7,4,8]}] The problem is…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Trying to pass a WP variable to a file outside of WP", on the site WordPress Support Forums:
    I"m not having a problem on that end of it, and it uses JSON. The…

    5 months ago

  • Created a topic, Trying to pass a WP variable to a file outside of WP, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "I'm trying to add content to Pages from separate data table...", on the site WordPress Support Forums:
    I dug a little deeper and figured out there is a display setting for a…

    6 months ago

  • Posted a reply to "I'm trying to add content to Pages from separate data table...", on the site WordPress Support Forums:
    I checked the collations. They do match as much as I can tell. I've been…

    6 months ago

  • Created a topic, I'm trying to add content to Pages from separate data table..., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, I'm trying to add content to Pages from separate data table..., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Installed and now logins don't work...", on the site WordPress Support Forums:
    I hadn't changed any settings. My host loaded the plugin without my consent.

    8 months ago

  • Created a topic, WP won't recognize logins / Cache plugin..., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Installed and now logins don't work..., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "HTML Form adding BR after each hidden element...", on the site WordPress Support Forums:
    In the past, I haven't had the same issue with one of the default themes.…

    10 months ago

  • Created a topic, HTML Form adding BR after each hidden element..., on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Problem with my Loop and custom PHP..., on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, bbPress support forum won't let me sign in..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    The only time the caption showed up was if I inserted the picture into the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    Ok...I just added it to my Post, and the caption shows up.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    I've not really added many captions. I've been making them part of the image (Player…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    Just now, decativated NGG, switched to Twenty Twelve, added New Post, added Featured Image, put…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    I deactivated NGG, switched to Twenty Twelve. No caption.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    I hadn't updated to 3.5.1 actually. The three plugins that needed updating were two bbPress…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    I tried Twenty Twelve. It didn't work there either.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, I'm quite sure I do. :-) NextGen Gallery

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    Here is a screenshot: https://www.dropbox.com/s/1tkbnvpfyk144f9/Screen%20Shot%202013-05-16%20at%2011.57.10%20PM.png

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    I know, but I'm entering the information in the Caption field. There is also an…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    I tried Twenty Twelve theme. I edited the post, deleted the featured image then updated.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    If you right click the image and Inspect Element, you'll see the ALT under the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    http://hoosierhoopsreport.com/2013/05/5393

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    I don't mind hard coding something into the single.php. I've located where any code would…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Getting image caption to show up...", on the site WordPress Support Forums:
    Hopefully you can see this Preview of a Post: http://hoosierhoopsreport.com/?p=5393&preview=true

    1 year ago

  • Created a topic, Getting image caption to show up..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't login at all, even as an admin...", on the site WordPress Support Forums:
    Please don't hijack my topic.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't login at all, even as an admin...", on the site WordPress Support Forums:
    I'm reporting what I'm experiencing, and this isn't a theme issue. This didn't happen until…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't login at all, even as an admin...", on the site WordPress Support Forums:
    Currently no plugins. I'm using a purchased theme, but I know it's linked to the…

    1 year ago

  • Created a topic, Can't login at all, even as an admin..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Do not use this plugin..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Help with :: Missing argument 2 for wpdb::prepare()", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting these errors: Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/jwrbloom/public_html/wp-content/plugins/save-on-post/save-on-post.php on line…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Help with :: Missing argument 2 for wpdb::prepare()", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sort of the plugin author. I was trying to write my own code, and…

    1 year ago

  • Created a topic, Help with :: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, WordPress plugin written for me broken with WP upgrade..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Passing get_current_user_id from one table to another..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: jQuery UI Widgets] Solved - How to get this stuff working", on the site WordPress Support Forums:
    Unless I'm missing something, using jQuery is easier than this plugin. I was hoping for…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Having a layout issue when I use it...", on the site WordPress Support Forums:
    Thought so initially, but it's only affected when I use the PHP Widget. Otherwise it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Having a layout issue when I use it...", on the site WordPress Support Forums:
    Something is amiss then, because not having a title for the widget affects the layout…

    2 years ago

  • Created a topic, Having a layout issue when I use it..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Question about device support..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Don't show a widget if browser is a mobile browser?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm already using a mobile friendly theme, beyond a widget area that I'd like in…

    2 years ago

  • Created a topic, Don't show a widget if browser is a mobile browser?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Short code functionality and image request..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago