WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jheinrichs79

Profile picture of jheinrichs79
  • Member Since: December 22nd, 2008
  • Find me on:

  • Created a topic, How to optimize all images on the server..., on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Using French Language Conversion Files", on the site WordPress Support Forums:
    I did that and it's still not working... Any ideas on what I need to…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Using French Language Conversion Files", on the site WordPress Support Forums:
    It should have read "leaf" to "fr_FR"

    11 months ago

  • Posted a reply to "Using French Language Conversion Files", on the site WordPress Support Forums:
    I found this in "theme-functions.php": function leaf_setup() { /** * ed to the /Make Leaf…

    11 months ago

  • Created a topic, Using French Language Conversion Files, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Password protected Page - after password entered it redirects to "internal" URL, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, IP Range doesn't seem to work.., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, This software helped me clean up my site..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Permissions - Can WordPress act kind of like Sharepoint?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Followed Multisite instructions... Now what?", on the site WordPress Support Forums:
    The install of WordPress started out from 3.2.1 There was no upgrades etc.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Followed Multisite instructions... Now what?", on the site WordPress Support Forums:
    All DB items seem to have been made correctly.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Followed Multisite instructions... Now what?", on the site WordPress Support Forums:
    Yup. I'm the only admin

    3 years ago

  • Posted a reply to "Followed Multisite instructions... Now what?", on the site WordPress Support Forums:
    It says that "You do not have sufficient permissions to access this page."

    3 years ago

  • Posted a reply to "Followed Multisite instructions... Now what?", on the site WordPress Support Forums:
    I think we're so close! I followed the instructions and tried to re-setup networks. This…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Followed Multisite instructions... Now what?", on the site WordPress Support Forums:
    It's not brand new :( Thanks for letting me know about the number in the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Followed Multisite instructions... Now what?", on the site WordPress Support Forums:
    sorry if I wasn't clear. I just started working on a project. I have never…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Followed Multisite instructions... Now what?", on the site WordPress Support Forums:
    It was there on the first time I tried setting things up. /wp-admin/network ====================== [548…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Followed Multisite instructions... Now what?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Ipstenu, I had already found a post about the different places it has moved…

    3 years ago

  • Created a topic, Followed Multisite instructions... Now what?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Circular issues with widget, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Post instead of a Page?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Yoast Breadcrumbs - How can I remove "blog" link?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, How do I change h2 tags in a Wigetized sidebar, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, How to list all posts in one catagory in one page, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Remove class="page_item", on the site WordPress Support Forums:
    The blanks between the " " were supposed to be: <li>

    6 years ago

  • Created a topic, Remove class="page_item, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago