WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jesusgpastor

Profile picture of jesusgpastor
  • Member Since: April 13th, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, [error] => Could not get the image, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Posted a reply to "Problem with Related Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jeremy, I will follow your sure successfull progress. Jesus

    1 week ago

  • Created a topic, Related Posts problem on all phones..., on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Problem with Related Posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, @Rahul, having same problem with mobile devices here. Your code works :-) but…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Can Carousel display 2 or + galleries in same post?, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Disable Comments, Description and Full size in Carousel, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Enable for single images, disable for galleries?, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "no images were found...", on the site WordPress Support Forums:
    as you probably can understand if you have +500 singlepics in +-1.000 posts and you…

    7 months ago

  • Posted a reply to "no images were found...", on the site WordPress Support Forums:
    OMG... I see your post... http://wordpress.org/support/topic/exclude-image-in-gallery-doesnt-work-properly-no-more?replies=4 and I guess that answers my doubts... and I…

    7 months ago

  • Posted a reply to "no images were found...", on the site WordPress Support Forums:
    the ATP function... in the editor... 1. you mean the attach to post button... in…

    7 months ago

  • Posted a reply to "no images were found...", on the site WordPress Support Forums:
    ei, @tizz, sorry... I did not explain properly... the shortcode IS there, I do see…

    7 months ago

  • Created a topic, no images were found..., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to ""no images found" - individual images on posts or pages", on the site WordPress Support Forums:
    exactly the same problem here... :-( with several hundreads photos in my website not working...…

    7 months ago

  • Created a topic, Gallery works, single pic not working..., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected 'define'...", on the site WordPress Support Forums:
    thanks!!! yes, the problem was not in line 18, was in line 15! Thanks for…

    9 months ago

  • Created a topic, Parse error: syntax error, unexpected 'define'..., on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Infected code, malware", on the site WordPress Support Forums:
    No plugins work, they 'vanished' one day ago (they are just gone from the admin…

    9 months ago

  • Created a topic, Infected code, malware, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Missing all plugins after upgrade to 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    thanks! Google webmaster toolkit tells me the exact url http://www.unfotografo.es/2012 http://www.unfotografo.es/2012/manifestacion-huelga-general-educacion and the exact malware…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Missing all plugins after upgrade to 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    malware detected! :-( nothing to do with the upgrade!!!

    9 months ago

  • Posted a reply to "Missing all plugins after upgrade to 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    3 first options did not work... :-( going for the 4th...

    9 months ago

  • Created a topic, Missing all plugins after upgrade to 3.8, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "WP 3.8 - all plugin missing", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi thanks for the tip, I'm pretty new around here. anyway, I am not 'interrupting',…

    9 months ago

  • Posted a reply to "WP 3.8 - all plugin missing", on the site WordPress Support Forums:
    same problem here!!! I cannot even see Akismet!

    9 months ago

  • Posted a reply to "My website TOTALLY collapsed when updated NextGEn... ajjjjj!!!!!", on the site WordPress Support Forums:
    I mean... Here you can see some photos... and not some others: http://www.unfotografo.es/2013/manifestacion-23f-fotografia-documental Here, the…

    2 years ago

  • Created a topic, My website TOTALLY collapsed when updated NextGEn... ajjjjj!!!!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] WPML Media Translation & NextGen integration..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGen] Problem when adding horizontal + vertical images...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again... Still the same problem with broken thumbnails... I changed the thumbs size, tried…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGen] Problem when adding horizontal + vertical images..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Yoast Breadcrumbs - WordPress SEO plugin]: a bug? Not working properly with IE, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago