WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jesq

Profile picture of jesq
  • Member Since: May 23rd, 2008
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Scheduler problem for both posts and back up", on the site WordPress Support Forums:
    I disabled all of my plugins, including W3 Total Cache Version 0.9.2.5 WordPress SEO Version…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: @ Reply] Plugin Broken in 3.0.5", on the site WordPress Support Forums:
    Worked like a charm!! Thanks iyus!

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: @ Reply] Plugin Broken in 3.0.5, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] "shutter" effect no longer working on single pic after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    No one else has had this problem? --Jake

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] "shutter" effect no longer working on single pic after upgrade, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Watermark image not available", on the site WordPress Support Forums:
    your server has to be set to "allow_url_fopen"

    5 years ago

  • Posted a reply to "Links taking me to feed?", on the site WordPress Support Forums:
    Today, I started messing with it again, and the problem is totally gone. I changed…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Links taking me to feed?", on the site WordPress Support Forums:
    I have multiple instances of WP running on the same server, sharing the same .htaccess…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Links taking me to feed?", on the site WordPress Support Forums:
    Here is a link http://jesq.net

    5 years ago

  • Posted a reply to "Links taking me to feed?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the exact same problem. Any word?

    5 years ago

  • Posted a reply to "Bad URL does not return 404 error...", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem. I solved it by simply changing the permalinks structure, from…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Error message when launching slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    I ended up just doing a fresh install of WP in the SQL. What ever…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Error message when launching slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    In gallery "General Options," the "gallery path" is "wp-content/gallery". As far as I can tell,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Error message when launching slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, Cinematic, that is the problem. I saved a copy of the a page with…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Error message when launching slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    Maierma, I have not only de-activated, but uninstalled and deleted all other plug-ins to rule…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Error message when launching slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I have tried it with the standard Kubrik theme and other "default" wordpress themes…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Error message when launching slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    Alex, can you give me a hand on this one? I'm at a dead end.…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Error message when launching slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Alex, the link is http://jakenreag.com/galleries/ if you navigate to any of the pages, you…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Error message when launching slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    Really? No one can help me with this?

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Drag and Drop a Gallery to an ALbum", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm, that does sound annoying. I don't know of another way to allocate a gallery…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Drag and Drop a Gallery to an ALbum", on the site WordPress Support Forums:
    Sergi, If you have already created the album by using the "album" tab in the…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Error message when launching slideshow, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] The Flash Player and a browser with Javascript support are needed..", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem as cyngus. I checked to see if the code is…

    6 years ago