WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jeroen1973

Profile picture of jeroen1973
  • Member Since: August 6th, 2006
  • Find me on:

  • Posted a reply to "How-to highlight parent menu for attachment in Twenty Twelve?", on the site WordPress Support Forums:
    Found the answer here: http://wordpress.stackexchange.com/questions/52178/highlight-parent-menu-item-when-child-is-not-in-menu

    10 months ago

  • Created a topic, How-to highlight parent menu for attachment in Twenty Twelve?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, New version seems a lot slower, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Link to URL", on the site WordPress Support Forums:
    Since it's legacy code there is no need for them to change it, but if…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Link to URL", on the site WordPress Support Forums:
    @kathrynws, maybe you misunderstood me, or I misunderstood you, but you don't need to manually…

    11 months ago

  • Posted a reply to "SHORTCODES - not working with plugin "Improved Include Page" installed", on the site WordPress Support Forums:
    ATP is short for Attach To Post: http://www.nextgen-gallery.com/attach-to-post-interface-vs-dashboard-interface/

    11 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Link to URL", on the site WordPress Support Forums:
    @NFWRo, I am just mentioning it since the links provided by you (earlier) and kathrynws…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Link to URL", on the site WordPress Support Forums:
    See this response and add your customizations to your theme folder. That way it won't…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Remove space above and below", on the site WordPress Support Forums:
    You subject title makes me think that I have the same issue with the free…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Google only indexes first image on page", on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps this issue is more something related to Nextgen Gallery than WordPress SEO. But if…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Imagebrowser alignment", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried looking through the code, but couldn't find where the problem arises... Anyone with…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Singlepic shortcode not working", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried image_ids in stead of gallery_ids? You do want to show one photo…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Singlepic sizes", on the site WordPress Support Forums:
    I don't understand what is happening with the other image then. But you can add…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Album won't display", on the site WordPress Support Forums:
    You should use something like: [ngg_images album_ids="1,2" display_type="photocrati-nextgen_basic_compact_album"] See here for more details: http://www.nextgen-gallery.com/nextgen-gallery-shortcodes/

    12 months ago

  • Posted a reply to "Please help me upgrade, tired of trying to get this to work", on the site WordPress Support Forums:
    To prevent yourself from getting into trouble: 1. Before updating ANY plugin, try it first…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Singlepic sizes", on the site WordPress Support Forums:
    So the one on the right, is the one with the shortcode. So the shortcode…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Singlepic sizes", on the site WordPress Support Forums:
    I see that there is a difference in size. I see that the right photo…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Singlepic sizes", on the site WordPress Support Forums:
    It depends on what you are expecting. This code is meant to display a photo…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Gallery not limited to article?!", on the site WordPress Support Forums:
    How did you add the gallery to your page? You can do it with shortcodes,…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Upload the same Image twice -> loss of image when deleting one entry in gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Good suggestion. I have encountered the same problem. What is probably easier as a workaround:…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Imagebrowser alignment", on the site WordPress Support Forums:
    I've noticed the same with a singlepic: <div class="entry-content"> <p><div class="entry-content"> Using shortcode or the…

    12 months ago

  • Created a topic, Imagebrowser alignment, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Show ImageBrowser instead of Lightbox", on the site WordPress Support Forums:
    See http://wordpress.org/support/topic/ng-200-imagebrowser-instead-the-effect

    12 months ago

  • Posted a reply to "Thank you Photocrati", on the site WordPress Support Forums:
    Hear, hear!

    12 months ago

  • Posted a reply to "Problem indexing photos with Image Browser", on the site WordPress Support Forums:
    Another interesting thing to add to this issue. I recently changed displaying one gallery from…

    12 months ago

  • Created a topic, Strange behavior ATP sort/exclude, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Great plugin but updates are a disaster", on the site WordPress Support Forums:
    To prevent yourself from getting into trouble: 1. Before updating ANY plugin, try it first…

    12 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Basic Thumbnails and link to Basic Image Browser", on the site WordPress Support Forums:
    See this thread for an answer: http://wordpress.org/support/topic/ng-200-imagebrowser-instead-the-effect

    12 months ago

  • Posted a reply to "Problem indexing photos with Image Browser", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati - Erick. Update, the previous first image of my testgallery has disappeared from googles…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Problem indexing photos with Image Browser", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati - Cais, maybe this also gives a clue to what is going on. When…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Is it safe to Upgrade?", on the site WordPress Support Forums:
    There were some minor issues when I upgraded, but these were solved quickly. Now it…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem indexing photos with Image Browser", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati - Cais. Thanks for your response. Well actually I am not using the new…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem indexing photos with Image Browser", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it's a plugin: http://wordpress.org/support/plugin/wordpress-seo

    1 year ago

  • Posted a reply to "NG 2.0.0: ImageBrowser instead the effect??", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati, could it be that using a setup like this would solve the SEO problem…

    1 year ago

  • Posted a reply to "nggallery id=x takes me to file of the image, instead of opening image browser", on the site WordPress Support Forums:
    It's not that difficult to set up a test wordpress installation on the same server…

    1 year ago

  • Posted a reply to "nggallery id=x takes me to file of the image, instead of opening image browser", on the site WordPress Support Forums:
    By rollback, do you mean that you replaced the nextgen-gallery plugin folder with the older…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Only one image (singlepic)", on the site WordPress Support Forums:
    The only thing that I can tell is that the shortcode [singlepic... ] works at…

    1 year ago

  • Posted a reply to "NG 2.0.0: ImageBrowser instead the effect??", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the feedback on this Erick.

    1 year ago

  • Posted a reply to "NG 2.0.0: ImageBrowser instead the effect??", on the site WordPress Support Forums:
    This is something that is also interesting to me.

    1 year ago

  • Created a topic, Problem indexing photos with Image Browser, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Question about shortcodes, how to show 1 random image on a page", on the site WordPress Support Forums:
    You are right Luc, maybe it would be good to add this to the documentation.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Removing ngg_tags from sitemap", on the site WordPress Support Forums:
    Google is receiving the sitemap that WordPress SEO creates for you. You can see everything…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Removing ngg_tags from sitemap", on the site WordPress Support Forums:
    Well I don't believe this is a big issue that you need to tackle. The…

    1 year ago

  • Created a topic, Google only indexes first image on page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress SEO XML Sitemap Feature", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your suggestion. I will also make a dedicated post there. The problem is…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Google images visits have drop considerably", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know how it was before, because I've not been using WordPress SEO very…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress SEO XML Sitemap Feature", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have an answer to your question? I don't understand either how this works.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Removing ngg_tags from sitemap", on the site WordPress Support Forums:
    The Yoast SEO plugin is generating your sitemap. You can remove the ngg_tag from your…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Singlepic doesn´t allign left", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe you've changed something in the style.css of the theme which is now reverted back…

    1 year ago

  • Posted a reply to "please provide the working version (1.9) via wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    It is very unfortunate for people that they had so much trouble with this update.…

    1 year ago