WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jelewis8

Profile picture of jelewis8
  • Member Since: July 30th, 2004
  • Find me on:

  • Created a topic, Updating plugin with uploader buttons, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "3.8 Compatibility?", on the site WordPress Support Forums:
    Ignore. Did some more digging and discovered there's a conflict with the Geocoder plugin. Disabled…

    6 months ago

  • Created a topic, 3.8 Compatibility?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "WYSIWYG Fields not getting populated on export/import", on the site WordPress Support Forums:
    I agree it doesn't make sense, but it's true. I've encountered this problem multiple times,…

    11 months ago

  • Created a topic, WYSIWYG Fields not getting populated on export/import, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "list all pages, select which pages you want, email PDFs", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it does. Thanks!

    12 months ago

  • Created a topic, list all pages, select which pages you want, email PDFs, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Okay to remove tables?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Map controls bug", on the site WordPress Support Forums:
    I did a bit more digging and found that this is an issue with Twitter…

    1 year ago

  • Created a topic, Map controls bug, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Support for taxnomy 'show_admin_column'", on the site WordPress Support Forums:
    This would be really great to have. The code I have in my functions.php isn't…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Only name linked to profile appears", on the site WordPress Support Forums:
    No problem. Any solution in a crisis will do. Thanks for responding anyway.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Only name linked to profile appears", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah--I ended up using an RSS feed widget instead--was never able to get the Feedgrabber…

    1 year ago

  • Created a topic, Only name linked to profile appears, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Possible Bug in Taxonomy Module, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Remove AJAX?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] List of galleries in same album on Gallery page", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I guess I should have tried harder. I have been trying to work in…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] List of galleries in same album on Gallery page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Verve Meta Boxes] Images not uploading", on the site WordPress Support Forums:
    I had to create a cache folder inside the verve-meta-boxes/tools folder and chmod it to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Verve Meta Boxes] Images not uploading", on the site WordPress Support Forums:
    Got it. Edit your timthumb.php line 474 to read image/jpg instead of image/png. Your thumbs…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Verve Meta Boxes] Images not uploading", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I have gotten the uploader to work; I am now seeing a broken image…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Verve Meta Boxes] Images not uploading", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm. I have my uploads folder (manually created) chmodded to 777. I'm not seeing an…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Verve Meta Boxes] Images not uploading", on the site WordPress Support Forums:
    @spencejosiah Where are you seeing the upload meter? I'm not getting that. I've tried this…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Verve Meta Boxes] Images not uploading, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Optional Excerpt HTML", on the site WordPress Support Forums:
    Do you know which plugin that was causing it? I am having the same problem.

    5 years ago

  • Posted a reply to "2.7rc1 and [gallery] shortcode", on the site WordPress Support Forums:
    @YorkshireLad Did you ever solve this issue?

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: [GWA] SalesPage] feedback", on the site WordPress Support Forums:
    Let me know if you need any testing done. Cheers.

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: [GWA] SalesPage] feedback", on the site WordPress Support Forums:
    Joe, the link for that button assumes the page is inside the primary directory of…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: [GWA] SalesPage] feedback", on the site WordPress Support Forums:
    Great Plug-in, up to the point when I click the "Return to Merchant" link on…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Problem with archive permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    My archives are also giving me 404's. I've got the right .htaccess file, and I…

    10 years ago