WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jeffreygaudette

Profile picture of jeffreygaudette
  • Member Since: August 1st, 2011
  • Created a topic, s2-auto-login MU plugin causing white screen, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Conditional to display what membership level needed to access content", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, that worked like a charm. Thank you VERY much!

    3 months ago

  • Posted a reply to "Conditional to display what membership level needed to access content", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I found it. It's under API scripting for those that also need help. BUT…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Conditional to display what membership level needed to access content", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm. Can you show me where Membership options is? It's not in my menu: http://screencast.com/t/PL6JpnWl

    3 months ago

  • Created a topic, Conditional to display what membership level needed to access content, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Using Gravity Forms for Membership upgrades", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, you can do this. With user registration, use update user rather than create user.

    4 months ago

  • Created a topic, Using Gravity Forms for Membership upgrades, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Fantastic plugin for connecting members of a community site, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Feature Request: Option for dashboard display of all post types", on the site WordPress Support Forums:
    @Zack can you tell us what this code change is? I second SpaceDragon's opinion -…

    8 months ago

  • Created a topic, Double Charge When Error In Form, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Tabs Slides] No longer works in Internet Explorer", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue in IE. I tried unticking the "use optimized loader" button…

    2 years ago