WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jbunger72

Profile picture of jbunger72
  • Member Since: November 24th, 2012
  • Posted a reply to "Odd bits after update Encoding errors", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also getting the following error when I go to my media folder in wordpress…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Odd bits after update Encoding errors", on the site WordPress Support Forums:
    videos are about 3 minutes, I am going to try to recompress them and see…

    1 year ago

  • Created a topic, Odd bits after update Encoding errors, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Variable Product (no add to cart button) js error thrown", on the site WordPress Support Forums:
    I am changing this to resolved... Found out that the theme I use had a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Variable Product (no add to cart button) js error thrown", on the site WordPress Support Forums:
    Any recommendations on how to look at fixing this? I know I can go through…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Variable Product (no add to cart button) js error thrown", on the site WordPress Support Forums:
    I tried the solution by placing the code into the functions.php file at the bottom…

    2 years ago

  • Created a topic, Variable Product (no add to cart button) js error thrown, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Video Embed & Thumbnail Generator] Encoding never starts", on the site WordPress Support Forums:
    I apologize, I miss read and missunderstood the caption for the add vpre flags check…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Video Embed & Thumbnail Generator] Encoding never starts", on the site WordPress Support Forums:
    Kyle, Just as an FYI I was having a simialr problem with ffmpeg and the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social Publisher: Authentication with Facebook problem", on the site WordPress Support Forums:
    Okay. I thnk I figured out what was going on by trying a different plugin…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social Publisher: Authentication with Facebook problem", on the site WordPress Support Forums:
    agreed i think its a bug that I have tried resetting the plugin... although I…

    2 years ago