WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jbrewlet

Profile picture of jbrewlet
  • Member Since: August 29th, 2011
  • Posted a reply to "My site seems to be broken", on the site WordPress Support Forums:
    Devin, Thanks for your help. The theme developer suggested to remove the support module and…

    8 months ago

  • Posted a reply to "My site seems to be broken", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Devin, Sorry I wasn't very clear in my first post. None of my embedded…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Slider and slides are invisible", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem since updating to WordPress 3.8.

    9 months ago

  • Created a topic, My site seems to be broken, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Combo, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Every Media Attachment is Missing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Feature Request: Featured Image, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Migrated Servers, Now Static Front Page getting 500 Error", on the site WordPress Support Forums:
    Good finds. I'm getting somewhere. Now no 500 Error just a blank white page. Here's…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Migrated Servers, Now Static Front Page getting 500 Error", on the site WordPress Support Forums:
    I have narrowed down my problems to residing within a server problem related to a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Migrated Servers, Now Static Front Page getting 500 Error", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the suggestion. I had not reset permalinks. I tried to reset them but…

    2 years ago

  • Created a topic, Migrated Servers, Now Static Front Page getting 500 Error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Customer Reviews] Custom Question per Product, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    It was at first, I corrected it, which is here also: http://i.imgur.com/oyze2.png

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Less, with some missing from the FAQ app that is malfunctioning. http://i.imgur.com/oyze2.png

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Kevin, I had done that previously but I tried it again for hope of a…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Kevin, Thanks for the suggestions. I looked up how to manually reinstall wordpress and at…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: FAQ Manager] FAQ's Not Collapsed by Default", on the site WordPress Support Forums:
    Hate to be a dullard but what would I be looking for in the code?…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Customer Reviews] "Click here to submit review button" now doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. Thanks.

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: FAQ Manager] FAQ's Not Collapsed by Default, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Visual Editor Not Working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Help! Page navigation for wordpress stuck on the first page", on the site WordPress Support Forums:
    I have found the problem. It was the plugin, Plimus creating a bunch of pages…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Help! Page navigation for wordpress stuck on the first page", on the site WordPress Support Forums:
    I also have this same problem. Our site has been working great and now it…

    3 years ago