WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jbevans

Profile picture of jbevans
  • Member Since: September 6th, 2008
  • Posted a reply to "Missed Scheduled Posting Time", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Shane, I will try both and report back here.

    2 years ago

  • Created a topic, Missed Scheduled Posting Time, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "I have classified site WordPress Can Comment luv Plugin is harmful ?", on the site WordPress Support Forums:
    In my case, comment luv brought many comments but almost all were spammy. They were…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Category Order on Archive Page", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed. Apparently the order is not immediately picked up by the theme. Anyway, it is…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Category Order on Archive Page", on the site WordPress Support Forums:
    bump please

    4 years ago

  • Created a topic, Category Order on Archive Page, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Admin Permissions Gone - database problem?", on the site WordPress Support Forums:
    One additional note: I tried to register as a new user. It emailed me the…

    5 years ago

  • Created a topic, Admin Permissions Gone - database problem?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "4 months of posts missing after auto upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Still not working and I did that. Where can I find someone to fix this…

    5 years ago

  • Posted a reply to "4 months of posts missing after auto upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Bump please I am still having the same problem. I can "see" the data for…

    5 years ago

  • Posted a reply to "4 months of posts missing after auto upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    This issue is not resolved. For some reason, I am back to where I was…

    5 years ago

  • Posted a reply to "4 months of posts missing after auto upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Just finished the import of the backup and it worked perfectly. All seems to be…

    5 years ago

  • Posted a reply to "4 months of posts missing after auto upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, thanks guys. I have checked and the media files and the missing theme are…

    5 years ago

  • Created a topic, 4 months of posts missing after auto upgrade, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a new ticket, #10770, in Core Trac:
    wp-cron uses excesive CPU cycles

    5 years ago

  • Posted a reply to "WordPress installation causing excessive server usage, account suspended", on the site WordPress Support Forums:
    This is a not uncommon problem that seems to revolve around wp-cron file which eats…

    5 years ago

  • Replied to an idea, wp-cron.php is creating problems

    5 years ago

  • Created a topic, wp-cron.php and excessive CPU cycles, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, SItemap and Robots.txt question, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Questions about spammy registrations", on the site WordPress Support Forums:
    So would it be reasonable to remove them as users? What else should I do?

    5 years ago

  • Posted a reply to "now what?", on the site WordPress Support Forums:
    Be sure you keep a back copy of your working site. I learned that the…

    5 years ago

  • Created a topic, Questions about spammy registrations, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Database restored but no blog?", on the site WordPress Support Forums:
    Had to change the permalinks style which required recreation of the .htaccess file. All is…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Database restored but no blog?", on the site WordPress Support Forums:
    Update. I reinstalled the theme from scratch along with the plug-ins. The front end is…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Database restored but no blog?", on the site WordPress Support Forums:
    That was it! The default theme was set. I changed to the WordPress Classic and…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Database restored but no blog?", on the site WordPress Support Forums:
    It is in the same sub directory the original one was in. The site is…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Database restored but no blog?", on the site WordPress Support Forums:
    Slylake... The WordPress version now on the system is 2.6.5. The database was just 2.6.…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Database restored but no blog?", on the site WordPress Support Forums:
    When the hosting company cleaned everything up, they left wrdp_1. However the new install created…

    6 years ago

  • Created a topic, Database restored but no blog?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Make a PREVIEW available before publishing, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Display issues in IE vs. Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Great! Many thanks. You can drop the link if you wish. I appreciate your help.

    6 years ago

  • Posted a reply to "Display issues in IE vs. Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    @myinstinctwaswrong So the banner is fully displayed, not cut off on the left and right…

    6 years ago

  • Created a topic, Display issues in IE vs. Firefox, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago