WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

JaySilver21

Profile picture of JaySilver21
  • Member Since: February 23rd, 2012
  • Posted a reply to "Video Thumbnails Plugin Stopped Working", on the site WordPress Support Forums:
    Mine all of a sudden started working again, but messed up today. It's not reading…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Posts Not Showing Up In Google", on the site WordPress Support Forums:
    Mine took a day or so, but I think one of the reasons mine weren't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Posts Not Showing Up In Google", on the site WordPress Support Forums:
    Your guys posts showing up in Google since switching?

    2 years ago

  • Created a topic, Titles Not Showing Up Right In Google, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: SEO Ultimate] Titles Not Showing Up Right In Google, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Video Thumbnails] Not Working After Recent Update, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Video Thumbnails Plugin Stopped Working", on the site WordPress Support Forums:
    It's the new update. It stopped working for me today.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Photos Causing Duplicate Content", on the site WordPress Support Forums:
    Oh okay thanks for the suggestions everyone.

    2 years ago

  • Created a topic, Photos Causing Duplicate Content, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Posts Not Showing Up In Google", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, my posts created with SEO Ultimate so far are showing up. That plus using…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Posts Not Showing Up In Google", on the site WordPress Support Forums:
    I changed plugins and my post seem to show up so far.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Posts Not Showing Up In Google", on the site WordPress Support Forums:
    I switched to SEO Ultimate 'til this issue is resolved.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Posts Not Showing Up In Google, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Category Pages, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google XML Sitemaps] Robots.txt, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Removing Blog Title From Google Search Results, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Duplicate title when Yoast SEO plugin is active", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem, but then removed the %%sitename%% from the post title template…

    2 years ago

  • Created a topic, Humor WordPress Website, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Adding h1 Tag To Homepage, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Un-Checking Meta Keywords Tag", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Post Not Showing Up Right In Google, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, SEO By Yoast Not Showing Up, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Graphene Header Messed Up", on the site WordPress Support Forums:
    I made some adjustments to my site and the header appears back in place. Can…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Graphene Header Messed Up", on the site WordPress Support Forums:
    How do I go about fixing the problem?

    2 years ago

  • Created a topic, Graphene Header Messed Up, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, My Video And Picture Site, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.3.1 breaks image upload and insert", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. I click the insert/upload button and it doesn't load.

    3 years ago

  • Created a topic, Video Not Fitting, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "URL Links?", on the site WordPress Support Forums:
    They both say http://174.120.151.131/~jaycatz

    3 years ago

  • Created a topic, URL Links?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago