WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jaypee

Profile picture of jaypee
  • Member Since: May 18th, 2005
  • Posted a reply to "WP1.5 Comments working but moderation isn't", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also experiencing this problem. I've enabled the option that the admin must approve comment…

    8 years ago

  • Posted a reply to "HTTP 404 - when running "install.php" script", on the site WordPress Support Forums:
    i'm also experiencing this problem. i've installed wordpress several times before and i've done what…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Problem with Photopress: no images in photo album", on the site WordPress Support Forums:
    i got it to work at first but when i reinstalled it, after i uploaded…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Photopress: no images in Photo Album", on the site WordPress Support Forums:
    i've been able to fix this problem, but now i have problems with the Categories.…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Photopress: no images in Photo Album", on the site WordPress Support Forums:
    I've already uploaded several images but when i open my Photo Album, i can't find…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Theme switches when changing page", on the site WordPress Support Forums:
    My friend has a problem with her WP themes. When the theme in use is…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Comment settings not working", on the site WordPress Support Forums:
    Oic, so that's the reason why..thanks for the info..i've deactivated SpamKarma for the meantime and…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Comment settings not working", on the site WordPress Support Forums:
    i have a quite similar problem with my comments..even if i use the option "Administrator…

    9 years ago

  • Posted a reply to "image problems", on the site WordPress Support Forums:
    yeah, i've found which code i should edit. what frames are you talkin about? the…

    9 years ago

  • Posted a reply to "image problems", on the site WordPress Support Forums:
    i'm having problems with the theme im using. by default, whenever you insert an image…

    9 years ago