WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jay-plesset

Profile picture of jay-plesset
  • Member Since: April 24th, 2010
  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Centre images in slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    Tim, while this does indeed center the images and the slideshow, the transitions are no…

    1 year ago

  • Posted a reply to "All my in-page links to anchors go to my homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, last update. My wife found it. I'd customized the theme to have a "clickable"…

    2 years ago

  • Posted a reply to "All my in-page links to anchors go to my homepage", on the site WordPress Support Forums:
    I currently have 3.4.2. on. I'm not really looking for a new way to create…

    2 years ago

  • Posted a reply to "All my in-page links to anchors go to my homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, I just found it's much worse. Doing almost anything in the blogs area also…

    2 years ago

  • Posted a reply to "All my in-page links to anchors go to my homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Santosh, my workaround did indeed work for me. Please check my "not quite that simple"…

    2 years ago

  • Posted a reply to "All my in-page links to anchors go to my homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Santosh, thanks. My .htaccess file has not changed for a year. Everything was fine, then…

    2 years ago

  • Posted a reply to "All my in-page links to anchors go to my homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Hm. Not quite that simple. I ended up pre-pending the complete url, like this: Oh,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "All my in-page links to anchors go to my homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Wow. I think I found it.... What I had to do was to pre-pend the…

    2 years ago

  • Created a topic, All my in-page links to anchors go to my homepage, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cannot edit Title or Description", on the site WordPress Support Forums:
    Having the same problem here. Where would I be adding the code above?

    3 years ago

  • Posted a reply to "An Unexpected HTTP Error occurred during the API request.", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, that hasn't helped my similar issue. I get this error when I attempt to…

    4 years ago