WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

janubande007

Profile picture of janubande007
  • Member Since: August 12th, 2012
  • Posted a reply to "Mobile Menu", on the site WordPress Support Forums:
    Andrew, if your mobile menu is overwhelming on a Mobile device then it means you…

    2 months ago

  • Created a topic, Feature Request - Need wider layout for high resolution displays, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Mobile Menu", on the site WordPress Support Forums:
    Actually the proper solution is scaling media queries utilizing elements to determine layout width instead…

    3 months ago

  • Created a topic, Issue - Footer has zero margins on small devices like phones, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Need more options to change background and font colors, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Selecting elements for IE7 & IE8 in Custom CSS via class name does not work", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I'll wait for the official release and get it then. I have another request,…

    3 months ago

  • Created a topic, ISSUE: Text Rplace does not work if shortcut is in "Site-Title", on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Selecting elements for IE7 & IE8 in Custom CSS via class name does not work, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, BUG: Malformed HTML if replacement has tags in html and tags in html comment, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "BUG: Case sensitive text replacement is happening even when it is NOT Checked", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Scott. I did test it out with v3.5.1 and this bug has been fixed.…

    7 months ago

  • Posted a reply to "BUG: Case sensitive text replacement is happening even when it is NOT Checked", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for providing the Fix. However, I hope the author of this plugin picks it…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Problem w Themed Profiles w Restrict Admin Access (subscribers)", on the site WordPress Support Forums:
    FTP into your Webserver and manually disable the plugin i.e. by renaming the plugin folder.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "BUG - HTML from Custom Field Labels stripped after update", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Mike. Thanks for the fix and understanding a valid reason for allowing HTML in…

    11 months ago

  • Created a topic, BUG - HTML from Custom Field Labels stripped after update, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, BUG: Case sensitive text replacement is happening even when it is NOT Checked, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "All Enquiries Marked As Spam", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @Mike Challis for your help. By default on BlueHost, I do have SPF for…

    12 months ago

  • Posted a reply to "All Enquiries Marked As Spam", on the site WordPress Support Forums:
    Update - I spent my weekend trying experiment with many different combinations to get Microsoft's…

    12 months ago

  • Posted a reply to "All Enquiries Marked As Spam", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick response @Mike Challis. But that's not the case, its my own…

    12 months ago

  • Posted a reply to "All Enquiries Marked As Spam", on the site WordPress Support Forums:
    Another Update - I did a lot of testing today. And no matter what I…

    12 months ago

  • Posted a reply to "All Enquiries Marked As Spam", on the site WordPress Support Forums:
    More Info about my issue - I'm NOT using Akismet, it appears that if the…

    12 months ago

  • Posted a reply to "All Enquiries Marked As Spam", on the site WordPress Support Forums:
    @Lab41 and @Mike Challis. I'm having the same problem except instead of Gmail Apps being…

    12 months ago

  • Created a topic, Does not work if search/replace text has the quotes character i.e. " or ', on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Option to Enter a Custom Excerpt, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Where do I enter a "Custom Excerpt"?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Feature Request - option to keep HTML formatting & short-codes?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Setting "Excerpt Length" = 0 (Zero) does NOT work as expected., on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Autoplay NOT working in FireFox but works manually", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. But any idea why Autoplay does NOT work in Safari on my iPad Mini…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Inline Attachments] Hide Thickbox Buttons option resetting", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing this problem and I don't have the ability to change code. Just a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bug on "Insert into Post" button", on the site WordPress Support Forums:
    Is this still a problem?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem w Themed Profiles w Restrict Admin Access (subscribers)", on the site WordPress Support Forums:
    Hello @jfarthing84, When I first encountered this issue I had upgraded from v6.2.3 to v6.3.1…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem w Themed Profiles w Restrict Admin Access (subscribers)", on the site WordPress Support Forums:
    The problem happened when trying to access the dashboard at http://<siteurl>/wp-admin/ . But I know…

    1 year ago

  • Created a topic, Unable to Delete plugin after Deactivate, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Problem w Themed Profiles w Restrict Admin Access (subscribers), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "BUG - Password Protected Pages get Redirected to Profile / Log In page!", on the site WordPress Support Forums:
    @leejosepho, can you post a link to a test page [Encouragement to post credentials here…

    1 year ago

  • Created a topic, BUG - Password Protected Pages get Redirected to Profile / Log In page!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "AUTO PLAY - Stop Working Today.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @voice903fm, I'm aware of that plugin, but I don't need a plugin without support…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Autoplay NOT working in FireFox but works manually", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, please visit my site - http://FilmographyPro.com again and "refresh/reload" the page again. Sorry I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Autoplay NOT working in FireFox but works manually", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: Guess what? Autoplay does not work in IE7, IE8 and Firefox on the Demo…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Autoplay NOT working in FireFox but works manually", on the site WordPress Support Forums:
    Forgot to mention....I'm using a Playlist, with Shuffle on and on IE7, IE8 and Firefox…

    1 year ago

  • Posted a reply to "AUTO PLAY - Stop Working Today.", on the site WordPress Support Forums:
    Hey there, I'm facing a similar problem where Autoplay is NOT working on IE7, IE8…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Autoplay NOT working in FireFox but works manually", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: Autoplay is NOT working in FireFox, IE7 and IE8 however it works in those…

    1 year ago

  • Created a topic, Autoplay NOT working in FireFox but works manually, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "NO Background with MailPress pages", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, thats the "MailPress" I'm using.

    1 year ago

  • Created a topic, NO Background with MailPress pages, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, What happens if the plugin is deactivated after being used for a while?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, I'm getting Orphan Thumbs & Double Thumbs!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "IE7 & IE8 - Getting NO (White) Background on Blog page w update 1.2", on the site WordPress Support Forums:
    Hey @Myatu, I installed the Developer Version on my sand-box site (http://FilmographyPro.com) and yes NOW…

    2 years ago

  • Posted a reply to "IE7 & IE8 - Getting NO (White) Background on Blog page w update 1.2", on the site WordPress Support Forums:
    Hello @Myatu, Thanks for getting back to me. I'm not sure what you describe is…

    2 years ago

  • Created a topic, IE7 & IE8 - Getting NO (White) Background on Blog page w update 1.2, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Why does slider stop after a while?", on the site WordPress Support Forums:
    Hello @Myatu, I was not looking at it from a single user, I just didn't…

    2 years ago