WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Jan

Profile picture of Jan
  • Member Since: May 21st, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, ban ip address not working, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "submenu not visible with gallery slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the late reply, but this did the trick. Thanks.

    9 months ago

  • Posted a reply to "Facebook stream not showing in widget", on the site WordPress Support Forums:
    There is no restriction on the content. I didn't make any changes to the settings.…

    1 year ago

  • Created a topic, Facebook stream not showing in widget, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, submenu not visible with gallery slideshow, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "strange 404 lockout", on the site WordPress Support Forums:
    OK, thanks. I found out that the apple icon is used by apple (obviously) and…

    1 year ago

  • Created a topic, strange 404 lockout, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Selection of related products", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I can understand this. But I would like to have a smaller set of…

    1 year ago

  • Created a topic, few issues on tab or phone, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Selection of related products, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unfortunately your theme doesn't have any post loops.", on the site WordPress Support Forums:
    Fortunately the theme I am using is able to show the posts. So for me…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unfortunately your theme doesn't have any post loops.", on the site WordPress Support Forums:
    Is there a solution for this problem? I would like to display posts but get…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress Multisite - What Is The Correct Sitemap and Robots.txt Configuration?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Dan, I have the same configuration at mysalon.nl. I have the plugin network activated.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML sitemap with wrong date format", on the site WordPress Support Forums:
    Nice :) Thanks.

    1 year ago

  • Created a topic, reCaptcha error on admin page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Translation partly not working on registration form, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "theme-my-login 6.3.8 recaptcha always wrong", on the site WordPress Support Forums:
    I do have the same problem. I am also using the wp-recaptcha plugin to use…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML sitemap with wrong date format", on the site WordPress Support Forums:
    Tried it, the errors are gone. But this means editing in an original source file.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML sitemap with wrong date format", on the site WordPress Support Forums:
    The sitemaps at the lower level, like ".../page-sitemap.xml" have no faults. The top level one…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Page not found" and theme corrupted", on the site WordPress Support Forums:
    According to my provider it was a combination of the cookie problem en mod_rewrite. They…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite and combination with Theme my login", on the site WordPress Support Forums:
    I am using the theme Costum Community in Multisite, subdirectory. I have installed both plugins.…

    1 year ago

  • Created a topic, Multisite and combination with Theme my login, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Theme my Login breaks Simple Local Avatars plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I installed the avatar manager. It works fine with Theme my login. The only problem…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Page not found" and theme corrupted", on the site WordPress Support Forums:
    I have tried to install the plugin again in a clean (no other plugins) multisite…

    1 year ago

  • Created a topic, "Page not found" and theme corrupted, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, prefilled information in form?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "It would be useful to include .po and .mo files", on the site WordPress Support Forums:
    I have just produced the Dutch version and it's working very nice. Thanks.

    1 year ago