WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

janeenurs

Profile picture of janeenurs
  • Member Since: March 22nd, 2011
  • Posted a reply to "adding blog & theme to newly set up network?", on the site WordPress Support Forums:
    Ahaa..... just found a wp_sql file in my trash... think I binned it when I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "adding blog & theme to newly set up network?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I did export it to a file, followed the WP instructions on how to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "adding blog & theme to newly set up network?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you - do you mean it remains in PHPmyadmin - or is exported to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "adding blog & theme to newly set up network?", on the site WordPress Support Forums:
    I did back it up - several times as I tried to make a child…

    3 years ago

  • Posted a reply to "adding blog & theme to newly set up network?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks you for your reply, and forgive my vagueness! Starting out with this and a…

    3 years ago

  • Created a topic, adding blog & theme to newly set up network?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "creating a network/multi-site in 3.1.2 - not working!", on the site WordPress Support Forums:
    @sparklogix - sorry, my situation is still unresolved - in the end I've resinstalled Mamp…

    3 years ago

  • Posted a reply to "creating network/multi-site = not working and can't view original blog!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - I'm not sure how to lose the 80 - any advice would be…

    3 years ago

  • Posted a reply to "creating network/multi-site = not working and can't view original blog!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks Ipstenu - is it ok to lose the colon then? And did you…

    3 years ago

  • Posted a reply to "creating network/multi-site = not working and can't view original blog!", on the site WordPress Support Forums:
    As another afterthought - and after reading more forum entries about this and checking back…

    3 years ago

  • Created a topic, creating network/multi-site = not working and can't view original blog!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "creating a network/multi-site in 3.1.2 - not working!", on the site WordPress Support Forums:
    N.B As an update I have just tried to view my current blog that I've…

    3 years ago

  • Created a topic, creating a network/multi-site in 3.1.2 - not working!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, child theme absolutely neccessary?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "how to change the background image of the motion theme,", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I'm also tryint to modify the Motion theme - and to add a new…

    3 years ago

  • Posted a reply to "more tag not working?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi thanks for the reply, I"m actually trying the More tag out following instructions in…

    3 years ago

  • Created a topic, more tag not working?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago