WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Jamie Marsland

Profile picture of Jamie Marsland

Bio/Description

Founder of www.pootlepress.co.uk

  • Posted a reply to "Video Tutorial", on the site WordPress Support Forums:
    Great tks :)

    4 months ago

  • Created a topic, Video Tutorial, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a new ticket, #15128, in Themes Trac:
    THEME: BBPress and Canvas fix (Canvas Child Theme) - 1

    9 months ago

  • Posted a reply to "Embeded media no longer works", on the site WordPress Support Forums:
    I think it's since the 1.2 upgrade I've tested on 2 separate sites with both…

    2 years ago

  • Created a topic, Embeded media no longer works, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Events Manager] Unauthorized Access You do not have the rights to manage this Event., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Events Manager] [event_form] not working and messing up my page after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have also got the same problem since upgrading to 5.2. The [event_form] shortcode…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Help] Flushing synced content", on the site WordPress Support Forums:
    All good, thank you :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Help] Wrong order of help documentation", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect thank you Mark :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Help] Wrong order of help documentation", on the site WordPress Support Forums:
    Quick update. It looks like it's ordering alphabetically in the website pulling in content regardless…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Help] Wrong order of help documentation, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Help] Flushing synced content, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BP Group Management] Bug or conflict error on latest version?", on the site WordPress Support Forums:
    And here is the link

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BP Group Management] Bug or conflict error on latest version?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Boone, Here is a screenshot of the info that vanishes once the latest version…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BP Group Management] Bug or conflict error on latest version?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Boone, I don't have the group-hierachy plugin installed but have still this problem. Jamie

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BP Group Management] Bug or conflict error on latest version?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes i get the problem with 0.5.1. After I upgraded I no longer see members…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-Predict] SidebarMonthlyLeaderboard", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Can you post the link to your website so I can take a look.…

    3 years ago

  • Committed [389342] to Plugins Trac:

    3 years ago

  • Committed [389341] to Plugins Trac:

    3 years ago

  • Committed [389338] to Plugins Trac:

    3 years ago

  • Committed [389337] to Plugins Trac:

    3 years ago

  • Committed [387725] to Plugins Trac:

    3 years ago

  • Committed [387724] to Plugins Trac:

    3 years ago

  • Committed [387721] to Plugins Trac:

    3 years ago

  • Posted a reply to "Performance problems using multisite on 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    yes all plugins deleted, all themes deleted apart from 2010.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Performance problems using multisite on 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the php details http://www.projectpress.co.uk/phpinfo.php

    3 years ago

  • Posted a reply to "Performance problems using multisite on 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've increase the memory in php.ini , htaccess and wp-config and still running like…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Performance problems using multisite on 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    I have other wp installs running on the same shared server and they are running…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Performance problems using multisite on 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    yep just totally plain, nothin goin on sites :( front end pages load super fast…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Performance problems using multisite on 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, but I'm not getting any traffic - i use this site for training .…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Performance problems using multisite on 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    Shared hosting No caching plugins

    3 years ago

  • Posted a reply to "Admin VERY slow since 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    I have over 50 blogs and my multi-site has suddenly started to take about 2…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Performance problems using multisite on 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    I should have added that front end pages are running fine.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Performance problems using multisite on 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    My multi-site has just reached over 50 blogs and has slowed to a crawl. It's…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Gallery not working after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I was some javascript in my sidebar (widget) that was causing the problem. Once…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Gallery not working after upgrade, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Events Calendar] Hello Everyone", on the site WordPress Support Forums:
    That's great news! Look forward to seeing the new version.

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Tweetstream] Tweets not showing in activity stream in buddypress, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Flickr Gallery - Why doesn't Lightbox work?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi , My theme has this but the light box does not work? . I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Business Directory] Phone Numbers Not Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, hopefully there will be a fix soon.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Poll Daddy", on the site WordPress Support Forums:
    Mine isnt working I get the message ======================================== User Code Obsolete Poll could not be…

    6 years ago