WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jamesdonegan

Profile picture of jamesdonegan
  • Member Since: September 2nd, 2012
  • Created a topic, Update Broke it, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Change Default Tile Image Size", on the site WordPress Support Forums:
    It was a type-o! I must have looked at it a thousand times, and there…

    4 months ago

  • Created a topic, Change Default Tile Image Size, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Perfect, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Go Pro... it's worth it, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, This plugin breaks my site, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Page Redirect Link Not Accurate", on the site WordPress Support Forums:
    Well I just set the Permalinks to the standard structure (not the pretty one that…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Page Redirect Link Not Accurate", on the site WordPress Support Forums:
    ... and the exact same thing happens to me in all browsers.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Page Redirect Link Not Accurate", on the site WordPress Support Forums:
    I am having this exact problem! Please advise if you have found a solution. The…

    6 months ago

  • Created a new ticket, #2002, in Plugins Trac:
    Front End New User Registration not working!

    9 months ago

  • Created a new ticket, #5190, in BuddyPress Trac:
    Registration not working

    10 months ago

  • Created a topic, Dialogue background transparent?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "I don't get it", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing. Sorry! You won't be able to find it because it's private, but it displays…

    10 months ago

  • Created a topic, I don't get it, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Custom Text in Tiles, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Random Numbers on Invite Anyone Group List, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Manual Order?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Related posts display inconsistently (or not at all), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Not Working (vimeo), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Where is this "form designer"", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry to throw you guys under the bus, but if you change to the Contact…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Link Appearing Red in Featured Video Section", on the site WordPress Support Forums:
    https://www.youtube.com/watch?v=82hBG0tiuMg

    1 year ago

  • Posted a reply to "Link Appearing Red in Featured Video Section", on the site WordPress Support Forums:
    It's associated with www.finisjhung.com -- sort-of hacked a WordPress install for the blog page. The…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Link Appearing Red in Featured Video Section", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. Looking forward to the new release.

    1 year ago

  • Created a topic, Where is this "form designer", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "gallery not working in wp3.5", on the site WordPress Support Forums:
    SO -- just to be clear -- the extract line of code should read 'ids'…

    1 year ago

  • Posted a reply to "gallery not working in wp3.5", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue, and this fix didn't work for me. :(

    1 year ago

  • Posted a reply to "Worked great... then....", on the site WordPress Support Forums:
    I'll try again later, but I am unable to add any featured image. The wheels…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Worked great... then....", on the site WordPress Support Forums:
    I did try to manually set it. To no avail.

    1 year ago

  • Created a topic, Worked great... then...., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Error Uploading", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. The other guy's page didn't work, either. I think it was for an earlier…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Error Uploading", on the site WordPress Support Forums:
    The folders are set to 777, but it won't let me do anything to the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Error Uploading", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I'm unable to delete the upload/edge-suite files (not sure why -- even in Dreamweaver,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Error Uploading", on the site WordPress Support Forums:
    I agree. It won't let me delete them, and it won't let me change their…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Error Uploading", on the site WordPress Support Forums:
    I added a screen grab of the directory in the Dropbox folder. I think everything…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Error Uploading", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know how to add a new log message -- beyond my technical expertise…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Error Uploading", on the site WordPress Support Forums:
    That directory is there, and there are tons of src_xxxxxx files -- from all my…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Error Uploading", on the site WordPress Support Forums:
    The site I'm working on: http://staging.m6d.com

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Error Uploading", on the site WordPress Support Forums:
    It does exist. Permissions set to 777. I couldn't change permissions for the subfolders. Still…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Edge Suite] Error Uploading", on the site WordPress Support Forums:
    Good morning. Thank you for responding! I'm using Edge 0.11.0 I am not sure how…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Edge Suite] Error Uploading, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago