WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

jadecrew

Profile picture of jadecrew
  • Member Since: March 18th, 2009
  • Created a topic, Second page of galleries refuses to load. Just get spinning Icon., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Large whitespace in gallery.", on the site WordPress Support Forums:
    This is the default gallery type template, located in: /home/jadecrew/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php. If you're seeing this, it's…

    10 months ago

  • Posted a reply to "FA Lite not working", on the site WordPress Support Forums:
    Had to set the placement to 0.

    10 months ago

  • Posted a reply to "FA Lite not working", on the site WordPress Support Forums:
    Actually it is sticking it in the sidebar and not the main blog roll section.

    10 months ago

  • Created a topic, FA Lite not working, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Large whitespace in gallery.", on the site WordPress Support Forums:
    It is also happening in chrome on my PC. http://www.jadecrew.com/titan-open-house-2013-coverage/ As you click the pages…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Singlepic setting not taking", on the site WordPress Support Forums:
    Gallery Settings/Nextgen Basic Single Pic is where it is. Still does not work for me.

    11 months ago

  • Created a topic, Large whitespace in gallery., on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Singlepic setting not taking, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "No featured Images after latest update.", on the site WordPress Support Forums:
    I just saw this: http://wordpress.org/support/topic/2012-featured-image-not-showing-in-body-of-page-or-post?replies=17 and fixed it. Thanks!

    2 years ago

  • Posted a reply to "No featured Images after latest update.", on the site WordPress Support Forums:
    it is there in twenty twelve. Just not in my theme.

    2 years ago

  • Posted a reply to "No featured Images after latest update.", on the site WordPress Support Forums:
    That does not work for me. I need to keep the current theme. www.eastcoastgarage.com

    2 years ago

  • Created a topic, No featured Images after latest update., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "3.5 beta missing 'Use As Featured Image' link in media upload screen", on the site WordPress Support Forums:
    It is not available for me to turn on either. This is a big Issue…

    2 years ago

  • Posted a reply to "PLUGIN W3 Total Cache comments need refresh in firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, you submit it loads a new page but the comment won't show up unless…

    3 years ago

  • Created a topic, PLUGIN W3 Total Cache comments need refresh in firefox, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Back links not being recognized in google, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] html no longer parsed by Description box", on the site WordPress Support Forums:
    Ok I am having the exact same problem. The description box is not taking HTML.…

    5 years ago

  • Posted a reply to "nextgen-gallery - Default image size singlepic", on the site WordPress Support Forums:
    Ok the path nextgen-gallery/admin/tinymce/window.php However, I changed the values for the single pic and when…

    5 years ago