WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

iwbyte

Profile picture of iwbyte
  • Member Since: December 14th, 2005
  • Posted a reply to "Image padding and border fields in advanced editor gone in 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Another vote to put the padding & shadow features back. specific example: The theme is…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Woosidebars and protected posts", on the site WordPress Support Forums:
    Matty, Thanks so much for replying. Sorry for being so lame and not applying your…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Woosidebars and protected posts", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for chiming in! Well, I swapped out $posttype == "post" with !is_main_query() but no…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Woosidebars and protected posts", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, I just learned a whole bunch about wordpress... Still no answer, but its only…

    1 year ago

  • Created a topic, Woosidebars and protected posts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.2 errors in admin: jQuery not defined", on the site WordPress Support Forums:
    Here's a solution that may apply to you: http://wordpress.org/support/topic/new-post-page-broken-linksmenu-expansion-in-32 Install and enable JSON extension for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "New post page broken links/menu expansion in 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    Works for me too! I'm all fixed, yay!

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.2 errors in admin: jQuery not defined", on the site WordPress Support Forums:
    @Juandbb Well, that doesn't help :( I was hoping you had PHP 5.3.6 so we…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.2 errors in admin: jQuery not defined", on the site WordPress Support Forums:
    Exactly what version of PHP do you have? We're trying to see if there's an…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Attention Please!!!", on the site WordPress Support Forums:
    Details please!!! I know you're a little stressed about your site being compromised, but we…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visual editor text not visible - displays html when highlighted", on the site WordPress Support Forums:
    It looks Ike you deleted the wp-admin and other folders, but didn't put them back.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "New post page broken links/menu expansion in 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    Andrew, Thanks for the help, but this really is a plain vanilla install - I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "New post page broken links/menu expansion in 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    That's the only error message I can reproduce in Firebug, but its not the only…

    3 years ago

  • Posted a reply to "New post page broken links/menu expansion in 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    I get that error when attempting to click on the 'HTML' link in the visual…

    3 years ago

  • Posted a reply to "New post page broken links/menu expansion in 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    I enabled Firebug to look for JS errors and I got this - does it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "New post page broken links/menu expansion in 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    I just checked and /wp-includes/js/jquery/jquery.js is 1.6.1 - i haven't done anything other than downloaded…

    3 years ago

  • Posted a reply to "New post page broken links/menu expansion in 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, i'm having this issue as well from another user. And this is a STOCK…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visual editor text not visible - displays html when highlighted", on the site WordPress Support Forums:
    @thehungrygannet - your posts are in the database, not the wp-content folder. That only holds…

    3 years ago

  • Posted a reply to "New post page broken links/menu expansion in 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi - one other wp 3.1.4, and this broken 3.2 install - that's it.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visual editor text not visible - displays html when highlighted", on the site WordPress Support Forums:
    I am having same issue, along with other issues (can't click on html button in…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visual editor not working on any of my sites", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, this is exactly what is happening to me: http://wordpress.org/support/topic/new-post-page-broken-linksmenu-expansion-in-32?replies=4 Still unresolved.

    3 years ago

  • Posted a reply to "New post page broken links/menu expansion in 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    And this is without any import of anything from the old site - just 2…

    3 years ago

  • Posted a reply to "New post page broken links/menu expansion in 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    Good thought, but I just reinstalled from scratch, still same problem. MySQL Server: 5.1.55 MySQL…

    3 years ago

  • Created a topic, New post page broken links/menu expansion in 3.2, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Wickett Twitter Widget] 40 years ago?", on the site WordPress Support Forums:
    More Kudos for tim.garrett - thank you!

    3 years ago

  • Created a topic, .htaccess fix for page slugs that match directory names?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "More tag not working in custom page template", on the site WordPress Support Forums:
    @geezerd that worked for me - thanks! @verticalhouse in case you haven't already played with…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Members Only] compatible with 2.8?", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone using this with 2.8.4 ? Emergency upgrade and all but if we can't use…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: iPhone / Mobile Admin] Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Scratch that - I decided to install AFTER upgrading to 2.5 and now it gives…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: iPhone / Mobile Admin] Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    I have a 2.3 installation with plugin that is working fine. I then upgraded to…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Theme Font Trouble - Travelogue 2", on the site WordPress Support Forums:
    Bump - can anyone re-post the fix from 2gng.net that disappeared?

    7 years ago

  • Posted a reply to "Approving Contributor Posts?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm in the same boat - i'd actually love some type of plugin /feature that…

    9 years ago

  • Posted a reply to "email after post", on the site WordPress Support Forums:
    Eeek - didn't mean to post, thought I was searching, but since I can't delete…

    9 years ago

  • Created a topic, email after post, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago